Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: TMRT Tanışma Başlığı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Foruma üye olmadan önce klasik tıraş, fırçalar, kesiciler, jiletler hakkında epey bir bilgi birikimi yaptım burada. Üyelik ve ilk mesaj bugüne nasipmiş. Burada en çok ilgimi çeken alet bu YUMA oldu desem yalan olmaz. Şimdi reklam olur mu olmaz mı bilemiyorum hadi isim vermeyeyim internette bu tıraş işinde oldukça popüler ve müşteri ile ilişkileri ile ünlenmiş bir web sitesinden buradaki günlerce okuma serüvenimin ardından karar kıldığım Semogue 830 fırça, Feather Popular ve Edwin Jagger DE89 kesici siparişlerini geçtim. Bu forumda okurken keşfettiğim meşhur İmpa'dan alacaktım bunları aslında 10'ar lira daha ucuzdu tüm ürünler orada üstelik ama web sitesi hiç güven vermedi açıkçası ve ürünleri sepete atmışken vazgeçtim. Bence çağın çok gerisinde bir e-marketing web sitesi. Satıcının iyi niyetinden şüphem yok orası ayrı. Neyse. Bugün 25 yaşındaki cildime ilk klasik tıraşı ahanda bu YUMA ile vurdum. Gittim aldım 1 liraya bir tane YUMA. Yanında da 10 adet Panpa nam-ı diğer Rapira ve Perma Sharp Süper. Rapira'yı kime hangi berbere sorsam "Yaa kanatırsın suratını biz onu ense tıraşında kullanıyoruz çok adi maldır vs." hepsinin ağzında aynı şeyler. Dedim siz ne kullanıyorsunuz ? Bizde astra yeşil var perma sharp var vs vs hep klasik cevaplar. Ben inadına Rapira denemeye karar verdim ve ilk tıraş YUMA ve Rapira ikilisine nasip oldu. Sabun ise milli gurur Arko stick tabii ki. Suratta köpürtme yöntemiyle tam anlamıyla 2 fasılda harika tıraş sağladı zevkine attığım 3. fasılda kaymak gibi tıraş oldum desem yalan olmaz. Bundan önce bazen Gilette Fusion bazen Mach 3 ikilisiyle tıraş olurdum. Tıraş ardından hep yakar ve bazı bazı noktasal kanamalar bile olurdu. Bu gelişi 20 kuruş satışı 1 TL olan aletle ters çekim düz çekim bana mısın demedi pamuk gibi kesti sağolsun gram takılmadan ben buna çok şaşırdım. Bugüne kadar neredeydin sen dedirtti. Aletin işçiliği facia olduğundan dolayı bir tarafı mild bir tarafı agresif kesiyor falan denmiş jileti yerleştirirken çok dikkat etmek lazım jilet oynamaya çok müsait. Milimetrik yerleştirip dikkatle sıktım ben iki tarafı da aynı kesti açıkçası. Şimdi yoldaki siparişlerinden soğuyup YUMA'yı kullanacağım sürekli diye korkmaya başladım. Rapira jileti de çok beğendim ayrıca korkuyordum surata sürmeden önce ama benim sakallar yumuşak ve simetrik gerçi. Öyle orman gibi gür sakalım hiç bir zaman olmadı veya tersine doğru çıkan aletlerde takılma yaratacak tipte bir sakal da yok. Bence benim sakalları bütün jiletler ve kesiciler çok rahat keser. Biraz da bundan çok konforlu oldu galiba. Ama durmak yok. Yoldaki kalburüstü kaliteli olan iki kesiciyi açmadan önce sırada Rimei var. Sırayla yükselteceğim modelleri. Onu bulamadım bugün en kısa zamanda temin edeceğim. Big Grin İyi akşamlar dilerim.
@TMRT hoşgeldin.Keyifli bir forum süreci geçirmeni dilerim.
Hosgeldiniz, tez vakitte bir EJ DE89 alabilirsiniz. İscilik ve verdigi kalite hissiyatı olarak bir anda cok farklı bir kulvara gecersiniz diye dusunuyorum.
Foruma hos geldiniz hos sohbetler dilerim.
@TMRT foruma hoşgeldiniz yakında çok daha keyifli ve uygun bir alet bulursunuz Smile hoş sohbet ve alışverişler dilerim.
Hoş geldiniz, keyifli forumlar
Herkese çok teşekkür ederim. Aslında bu mesajı Yuma başlığına yazmıştım ama modlar buraya taşıdı herhalde kendimi tanıtmadan direk foruma atladığım için Smile Hata bende. Tekrar teşekkürler.

(12/09/2017, Saat: 00:04)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hosgeldiniz, tez vakitte bir EJ DE89 alabilirsiniz. İscilik ve verdigi kalite hissiyatı olarak bir anda cok farklı bir kulvara gecersiniz diye dusunuyorum.
Foruma hos geldiniz hos sohbetler dilerim.

DE89'u zaten aldım hocam fakat kullanmıyorum şimdilik. Yuma'dan sonra Rimei. Sonra Feather Popular ve en son DE89'un kutusunu açacağım. Smile
Cok pardon siparislerini gectim demissiniz. Yazıyı okurken geride kalınca unutmusum.
Impa ticaret konusunda en ufak bir supheniz olmasın ileriki alısverisleriniz icin. Simdiden urunleriniz hayırlı olsun.
Hoş geldiniz, keyifli tıraşlar...
Hoş geldiniz .
Komşum hoşgeldiniz.
Sayfalar: 1 2