Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Viyana'dan gelecek olan arkadaştan ne istesem ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar. Eylül ortası gibi Viyana'dan arkadaşım gelecek. Gelirken ne istersin demişti de sonradan aklıma traşla ilgili envai çeşit şeyler geldi. Toplam bütçe 300 TL olarak ayırabilirim. Önceliklerim traş makinesi ve sabun, tabi siz üstadların da tavsiyesini almak isterim. Amazon veya nerelere bakılabilir ?
esbjerg viyana' da, merkeze cok yakin sirin bir dukkanlari var. internet sitesinden urunlere bakip siparis verebilirsiniz arkadasiniza o tarafa ugrayacaksa. pazarlik ta yaparlar, esantiyon da verirler.
Çok sağolun. Baya güzel ürünler varmış. Bu arada ABD-Texas'a giden birinden ne istenebilir peki ? Oraya gidip, bu tür ürünleri tecrübe eden veya şuradan şu alınır diyen var mı acaba ? Aklıma Gilette ürünleri geliyor da hani pek hakin değilim tabi.
Ucuz olarak Williams tıraş sabunu(1 dolar. Amerika'nın Arkosu sanırım bu) ve Van der Hagen tıraş sabunu(Wallmart'ta 2 dolarmış) istenebilir.
williams tan uzak durun oncelikle, pinaudlar ucuz, stirling, chiseled face, mikes natural, barrister and man, caties bubbles bakabilirsiniz. hepsinin kendi siteleri var ama ugrastirmak istemezseniz maggard razordan toplu bir siparis verebilirsiniz, fiyatlari uygun 75 dolar uzeri de kargo almiyorlar. bunun disinda the art of shaving var her yerde, reklami buyuk uruler kalburustu ama riskli zira kreminden memnun kalmadim, preshave inin kokusuz olani hem sakali guzel yumusatiyor bakim icin, hem de tiras oncesi guzel is cikariyor ama biraz kalin bir yag. aslinda kampanya takip etmek gerekiyor, hemen her seyi yari fiyatina bulmak mumkun ancak kisa sureli bir ziyaret olacaksa mecbur alinacak. usturaya ilginiz var ise straight razor designs hem ustura fiyati olarak, hem kayis olarak tercih edilebilecek bir site. hizlica bunlar geldi aklima.
Teşekkürler, inceliyorum.