Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: 26 Ağustos Zafer Haftası Kutlu Olsun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tüm forumdaşlarımın Zafer Haftasını içtenlikle kutlarım. Umarım milletimiz yeniden dirilir ve geleceğine sahip çıkar.

malazgirt-bayrak.jpg
Büyük Zafer'imizin yıldönümü kutlu olsun.
İyi yetişmiş ,entellektüel, gerçekçi ve deha olan başta Atatürk ve tüm komutanlarımız ve askerlerimizin ruhları şad olsun.
[img]aGO5pQ.jpg[/img]
Ulusumuzun zafer bayramı kutlu olsun...
Başta Mustafa Kemal Atatürk,şerefli silah arkadaşları ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zafer Bayramamızı kutlar, başta Uluönder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle anarım.
Kaç gündür buraya yazacağım ama; ne yazayım, nasıl yazayım diyordum, yazamıyordum. Zira kolay değil yedi düvele verdiğimiz kurtuluş savaşımızı öyle bir iki satır yazıyla ifade edebilmek. Şu aşağıdaki altı buçuk dakikalık videoyu paylaşıyorum, ben susuyorum.



Milli Bayramlar ve kutlamalarının uzerine perde cekildi son donem. Artık ne askeri toren var ne buyuk toplu halk kutlamaları.
Kendi aramızda boyle sessiz ama gururlu kutluyoruz.
Zafer Bayramamızı kutlar, başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle anarım. Ne mutluki Cumhuriyetimiz var. Sahip cıkalım.
26 Ağustos 1071'de Sultan Alparslan komutasında Malazgirt savaşını kazanarak anadoluyu yurt edindik. 30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal komutasında Büyük Taarruzu kazanarak düşmanı anadoludan kovduk. Geçmişten günümüze nice şanlı zafere imzasını atan komutanlarımızın ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun, hala hayatta olanların Allah yardımcısı olsun. Geçmişini bilen, öz değerlerine sahip çıkan, yozlaşmayan, üreten, Atamızın ilkeleri ışığında ve miras bıraktığı Cumhuriyeti koruyan nesiller yetişmesi dileğiyle Zafer bayramımız kutlu olsun...
Özgürlük ve Bağımsızlığın Sembolü 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu olsun
Sayfalar: 1 2