Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Home of Scents - www.homeofscents.com.tr
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugün Akasya AVM'de gezerken @chinaski komşumla bir konuşmamızda bahsettiği bir mağaza geldi aklıma. Mağaza 2. katta Burberry'nin yanındaki mağaza. Firmanın Nişantaşı'nda da bir mağazası bulunuyormuş. Aynı zamanda online satışları da var. Firma pek çok niş parfümü Türkiye'ye getirmekle birlikte Geo F. Trumper's ın da Türkiye distribütörü. GFT'nin pek çok tıraş ürünü var. Ben bugün 65 TL ye 75 lik tüp Extract of Limes Tıraş Kremi aldım. Sabunlar da dahil bütün ürünleri denemek mümkün. Paketlemeleri de çok hoş.

Edit: Yazmayı unutmuşum. İlk alışverişte size kart çıkartıyorlar ve her alışverişinizde %5 puan kazanıyorsunuz. Daha sonra bu biriken puanları istediğiniz gibi harcayabiliyorsunuz.

2rco9yg.jpg
@cihankeskin komşum paylaşım için çok teşekkürler , iyi günlerde keyifle kullanınSmile
Hayırlı olsun komsum. GFT Rose (gullusunde) yapay boya vardı. Sanırım bu lime larda oyle bir sorun yok. Kullandıktan sonrada bir kısa yorum alırsak seviniriz. Magazayı da sayenizde ogrendim duymamıstım.
Paylaşım için teşekkürler onlıne siteyi inceledim.Evet fiyatlar uygunmuş.
Selamlar...
Cihan simdi siteye baktım. Bu GFT si var yine croap olarak aynı lime gibi. Orda gorup kokladınmı sen onu. Nasıl biseydi yoksa Lime varken alınmaz mı diyorsun.
(22/07/2017, Saat: 12:56)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan simdi siteye baktım. Bu GFT si var yine croap olarak aynı lime gibi. Orda gorup kokladınmı sen onu. Nasıl biseydi yoksa Lime varken alınmaz mı diyorsun.

GFT nin tıraş malzemeleri yoktu ondan koklamadım. Bir daha gittiğimde koklarım. Lime ise harika kokuyor. Tüp olduğu için yeni seyahat kremim yapmayı düşünüyorum.
Bu arada ilk yazıda yazmayı unutmuşum. İlk alışverişte size kart çıkartıyorlar ve her alışverişinizde %5 puan kazanıyorsunuz. Daha sonra bu biriken puanları istediğiniz gibi harcayabiliyorsunuz.
(yeni başlık açacaktım fakat son anda arama yaparken gördüm @"ckeskin" üstadım zaten bu konuyu açmış dolayısıyla olduğu gibi buraya ekliyorum)

Sevgili komşularım,
Uzun zamandır foruma girmiyordum son dönemde daha fazla uğramaya çalışıyorum ve komşularımı bir konudan haberdar etmek istedim.
Home of Scents diye bir internet sitesi mevcut online niş ve tasarımcı (designer) parfümeri üzerine ticaret yapmakta. Siteyi kullandım ve ürünlerin orjinal olduğunu biliyorum. (sanıyorum e-ticaret siteleri üzerinde de satış yaptıkları hesapları mevcut)
31 Ekime kadar indirim yapılmış ve site dönem dönem hep böyle indirimler yapıyor, tam olarak emin olmamakla birlikte gördüğüm kadarıyla Geo F.Trumper ürünleri şu an yurtdışı fiyatları ile aynı seviyede seyrediyor. İndirim durumundan sizleri haberdar etmek istedim 2017 yılında @"ckeskin" üstadın aldığı fiyatlara kadar düşmüş nerdeyse...

Ürünlere aşağıdaki linkten bakabilirsiniz;

https://www.homeofscents.com.tr/marka/geo-f-trumper

Keyifli Tıraşlar...
Ben buradan Hepsiburada üzerinden GFT tüp traş kremi almıştım. Fiyatı da fena değildi.
(22/07/2017, Saat: 12:56)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan simdi siteye baktım. Bu GFT si var yine croap olarak aynı lime gibi. Orda gorup kokladınmı sen onu. Nasıl biseydi yoksa Lime varken alınmaz mı diyorsun.


Simdi kokladim tekrar. GFT limondan cok narenciye, turunc, bergamot gibi kokuyor. Limondan biraz farkli. Hos bir kokusu var, kremi tasta kopurturken odaya yayiliyor.