Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Son güncelleme ile değişen anasayfa hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hazır yeni modlarımda göreve başlamışken ufak bir şikayet / rica durumu oluşturayım istedim.

Son güncellemeden önce, son yazılan konuları çok kolay takip edebiliyorken, güncelleme ile birlikte "son yazılan yorumlar" gelmiştir.

Ancak bu başlık her mesajda kendini güncellemektedir. Örnek vermek gerekirse çok aktif bir başlığa arka arkaya atılacak 17 mesaj ile "son yazılan yorumlar" bölümü sadece bu başlıktan ibaret olacak, bu nedenle aynı dakikalarda (ya da birkaç dakika önce) bir yada iki mesaj almış önemli bir başlığı kaçırmış olmaktayız.

Bu nedenle bu başlık her mesajda değilde son mesaj ile aktif hale gelirse bütün aktif konuları kaçırmamış olacağız.

Bahsettiğim durum eskiden açılmış konu başlıkları ile ilgili. Yeni açılan başlığı zaten "son açılan konular"da görebiliyoruz.

Değerlendirmelerinize sunarım.

Syg&Svg
+1
@izbe üstad düşüncelerime tercüman olmuş.
Bende sadece bana ters geliyor sanıyordum yeni sistem.
@izbe üstadım aynı dertten muzdarip biri olarak sayfanın sağ üst köşesinde ''bugünkü yorumlar'' kısmı yardımıma yetişiyor.Bilginize
Heh simdi bizde onun hakkında toplantı yapıyorduk arkadaslarla
2zp440z.jpg

Deermisimm Smile Smile

Yok dostlar ne yaptınız. Bizim yetkiler uyarı yapma, mesaj silme vs. basit isler. O bahsettiginiz konu forum yapısına girer bizi asar. Adminin cevap verebilecegi bir konu, ama bu son guncellemeden sonra sekil bu dediydiler, sanırım biraz zor eski haline gelmesi bu saatten sonra diye tahmin ediyorum. Bende eski halini daha seviyordum. Marek in bahsettigi bugun ki yorumlar yoluyla kullanıyorum bende.
(21/07/2017, Saat: 12:19)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Heh simdi bizde onun hakkında toplantı yapıyorduk arkadaslarla
2zp440z.jpg

Deermisimm Smile Smile

Yok dostlar ne yaptınız. Bizim yetkiler uyarı yapma, mesaj silme vs. basit isler. O bahsettiginiz konu forum yapısına girer bizi asar. Adminin cevap verebilecegi bir konu, ama bu son guncellemeden sonra sekil bu dediydiler, sanırım biraz zor eski haline gelmesi bu saatten sonra diye tahmin ediyorum. Bende eski halini daha seviyordum. Marek in bahsettigi bugun ki yorumlar yoluyla  kullanıyorum bende.

Serdar hocam yemin ediyorum koparttın beni Big Grin Big Grin

Eski sistem için bir şeyler yazılıp çizilmişti, artık bunun mümkün olmadığı belirtilmişti diye hatırlıyorum. Sanırım alışmak zorundayız.
Bahsi geçen eklenti yüksek cpu kullanımına neden olduğundan aynı işi yapan farklı bir yapı ile değiştirildi . Bir daha da eski eklentiye dönülmeyecek .
Alışmaktan başka çaremiz yok .