Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Araç İçi Temizliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arabayı iç-dış yıkamaya verince oto yıkamacılar (benim şu ana kadar gittiklerim) dışını güzelce yıkıyorlar da içini üstün körü yapıyorlar.Bu sebepten artık içini kendim temizlemeye karar verdim.
    İnternetten araba içi süpürgelerine ve torpido temizleyicilerine bakıyorum.Oto süpürgesi kullanan var mı?İşe yarıyorlar mı?Torpido temizleyicisi olarak Sonax'ın ürünlerini kullanan var mı?Araç içi temizliğinde ipuçları olan benimle de paylaşabilirse çok güzel olur Big Grin
Merhaba ben yaklaşık 3 yıldır kendi aracımda profesyonel olarak pasta cila boya koruma ürünleri uyguladım. Aracın içine pek önemsemezdim. Ama araç içi süpürgeleri hiç alma. Onun yerine 30 metrelik uzatma kablosu yaptır ve evinden elektirk çekerek normal süpürgeyle çek.

Göğüs bakım ürünlerinde Sonax kullanabilirsin. Sonaxın hem amatör hem de profesyonel ürünleri vardır. Göğüs bakımı olarak Sarpı dene. Çok parlak görüntü verir. Lastiklerde de kullanabilirsin. Onun dışında ATAS markasının ürünleri iyidir. Tam fp ürünleridir. Torpido ve göğüste Atasın Plak 2r kullanabilirsin. Antistatiktir az toz tutar. Parlaktır ama 1e1 sulandırırsan hafif matlaşıyor.

Sorun varsa sorabilirsin daha.
Teşekkürler.Ben bahsettiğiniz ürünlere de bakayım.Araç içi süpürgeler benim de pek kafama yatmadı.