Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba, ben Seçkin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar ben Seçkin Bodur,

Birçok forumda kullandığım kullanıcı adım Kokopelli ile dün forumunuza kaydoldum. 40 yaşındayım, yani bu yıl çocukluktan gençliğe geçtiğim yıl oluyor Smile

Çok ilginç bir şekilde bıçak hobimin bir tık ötesi, bileyiciler ve sonrasında çelik usturalara bakarken, geçen hafta Hepsiburada'da rastladığım bir Edwin Jagger DE89'ı ısmarlamış buldum kendimi. Sanırım Babalar Günü için kendimi ödüllendirmekti niyetim. Çok araştırmadım ama DE89 kararımda çok da yanılmamışım sanırım.

DE89'um gelene kadar dayanamayıp yoldaki ilk mağazadan Wilkinson'ın siyah plastik bıçağından edindim. İlk iki tıraşımı Wilkinson + Wilkinson Jilet, dünkü üçüncü tıraşımı da EJ DE89 + Derby Platinum ile yaptım. Lisedeyken jiletli bıçaklar kullanırdım. Aradan 25 yıl geçmiş diyebilirim ama pek yadırgamadım doğrusu. Wilkinson'un çok hafif bir iki sivilce kesiğinden sonra DE89 sıfır kesikle mesut etti. Şu an kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum.

Biraz daha araştırınca, Derby ve Arko gibi Türk markalarının Amazon ve Youtube'de binlerce sevdalısının olduğunu görmek inanılmaz mutlu etti. Ben de bu camianın içine dahil olmanın gururuyla bir 'merhaba' demek istedim.

Sevgiler, saygılar.
Aramıza hoşgeldiniz Seçkin bey , hayırlı olsun .
Hoş geldiniz, keyifli tıraşlar.
Foruma hoş geldiniz Seçkin Bey. Keyifli tıraşlar.
Sıcak karşılamalarınız için teşekkür ederim.
Hoş geldiniz Seçkin Bey. Keyifli forumlar, konforlu tıraşlar dilerim.
Hoşgeldiniz Seçkin Bey.
Hoş geldiniz


Tapatalk kullanarak gönderildi
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar
Hosgeldiniz, bende bıcak la baslamıstım. Simdi bıcaklar valizler icinde kaldı. Varsa yoksa Tıras oldu.
Zevkli tıraslar, hos sohbetler dilerim.
Sayfalar: 1 2 3