Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Polo mu Corsa mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar

Küçük bir araba bakıyorum. İki araba arasında kaldım. Önceliğim konforlu ve sonra da fazla sorun çıkarmaması. Sizce hangi arabayı alayım? Siz bu arabalardan kullandınız mı, tecrübeleriniz nedir?

1) 2000-2001 VW Polo 1.4 Dürbün Gögüs
2) 2000-2005 Opel Corsa 1.2/1.4

Polo Resimler:
Volkswagen-Polo-2001.jpg
volkswagen_polo_1999_12.jpg
VOLKSWAGENPoloVariant-1449_1.jpg

Corsa Resimler:
opel_00670001.jpg
opel_00670003.jpg
opel_corsa_c_3r_multi.jpg
Otomobiller iyi bildigim konular arasindadir
Sizin gibi yasli otomobil bakiyorsak
Ilk tercih daha genc olandir
Tabi agir kazasiz expertizde temiz cikan araclari kiyasliyoruz.daha gencini alin
Hatta o paraya daha genc clio alabilirsiniz
Ben de eski araba kullanmış bir insan olarak ikinci elde mümkün olduğunca genç, ilk sahibinin özenerek ve bakımını aksatmadan kullandığı araçlar iyi olur fikrindeyim. Salt kilometre veya marka ile hareket etmek yanlış olabilir. Alacağınız aracı mutlaka tarafsız servise detaylıca göstermelisiniz. Bir de alacağınız arabayı güzelce bir sürüp beğenmeden almayın derim, bazı araçlar daha sürerken bile yorgunluğunu belli eder. Bütün bunları yapamam diyenler de bilen birisiyle beraber hareket etmeli.
Honda jazz tavsiye edebilirim.Kullanıyoruz,memnunuz.Bahsettiğiniz modelleri bilmediğim için yorum yapamayacağım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(11/06/2017, Saat: 22:20)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Honda jazz tavsiye edebilirim.Kullanıyoruz,memnunuz.Bahsettiğiniz modelleri bilmediğim için yorum yapamayacağım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Komşum merhaba. Bizde jazz almayı düşünüyoruz. Otomatik vites olanından. Eşim düz vites kullanamiyor dolayısıyla auris almıştık düz vites satıp jazz a niyetlendik. Bu arabanın artıları ve eksileri nelerdir. Bilgilendirirseniz sevinirim.
@mkeskus Bizimde benzer sebepler.Otomatik,kullanışlı bir araba.Küçük olması park için büyük avantaj,100km 6 litre.Bence eşiniz rahatlıkla kullanabilir.Geri görüş kamerası ve navigasyon taktırmanızı tavsiye ederim.Bagaj küçük,2 çocuktan Sonra bize yetmiyor.Sanırım biz de Yeni Hr-v ye geçeceğiz.Bagaj dışında bizim için herhangi bir eksi özellik yok.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdi Jazz bana pahalı geliyor o yüzden alamıyorum. Corsa ve Polo bütçeme uygun. O yaşlardaki arabalarda 4-5 arça boyalı bulduğuma şükrediyorum. Aynı fiyata 2001 Polo alabiliyorken Corsa'da 2004 civarı bulabiliyorum. Clio çok konforlu olmadığını düşündüğüm için bakmıyorum.
Ölçü olmaz ama yine de fikir olması amacıyla yazayım istedim. yaklaşık iki senedir 2000 corsa b sahibiyim. Ev alırken aracımı sattığımdan işimi görsün diye aldığım bir araç. Arkadaşımın babasından iyi baktığını ve geçmişini bilerek aldım. Kaza boya değişen yok.
Ama,
araç yaşlı olması sebebiyle maşallah en geç iki ayda bir sanayide. sürekli eskiyen parça değişimi yapıyorum. örneğin yarın yine ustaya bırakacağım bu seferki sebep eskimiş su borularının sürekli sızdırması, komple değişecek..
Uzun lafın kısası arkadaşım, mümkün olduğunca genç ve de japon almaya bakın derim.
Şimdiden kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Peki. Vw nin mekanik veya elektronik aksamı Opelden daha kaliteli diyebilir miyiz diyemez miyiz?

Modeli en yüksek almak için Fiat almam lazım. Türkiyede en ucuz araba Fiatın Palioları falan.
Sayfalar: 1 2