Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Bir aceminin klasik traş başlangıcı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Tanışma kısmına da ayriyeten yazacağım.Böyle güzel bir oluşumu ne kdar tebrik etsem azdır.Aslında klasik traş maceram birkaç ay önce saolsun (Razorus) Noyan beyin de katkılarıyla başladı.Önerileri , anlattıkları paha biçilemez.Bir uzmandan hızlandırılmış bir kurs almış gibi oldumSmile).Bu hobiye başladıktan hemen sonra kısa sürede videoları izlemeye, daha fazla sabun-jilet-makine denemeye, etsy-ebay gibi marketlerde vintage ürünlere bakmaya başladım.Daha önce sıkı bir dolma kalem hobim olmasına rağmen, klasik traşa çok daha çok sevdim.Tabi en büyük sebep ,boyun bölgesi ve traşın getirdiği tahrişlerden kurtulmam.

Bu hobiye başlayınca ,ahşap ve bakır üzerine ürünler yapan (etsy'de ahşap-deri ürünler üzerine satışı var) babamdan ve kardeşimden bazı ricalarım oldu , onlarda saolsun kırmadılar.Aşağıda resmi olan ürünleri yaptılar.Uzun vadede nasıl olur bilmiyorum ama kullanışlı buluyorum.Yurtdışında filan talebi olursa, belki bu proje ticari de olabilir.

Tekrardan selam ve saygılar.

aL9mA5.jpg
8MqArQ.jpg
DPzpA6.jpg
m3OmD1.jpg
p0ylDm.jpg
kb4mDA.jpg
R0m2v6.jpg
Öncelikle hoşgeldiniz .
Kutu ve diğer parçalar güzelmiş , güle güle kullanın .
Holgeldiniz. Ürünler çok güzel görünüyor
Hoşgeldiniz. Ürünler gerçekten mükemmel görünüyor. Talep bekleniyorsa ürünler için konu açılıp isteyenlerin bir listesi alınabilir. Buradan isteyen kişiler çıkacaktır eminim.

Bu arada hatırlayan üstadım varsa sorayım. Fotoğraflardaki bakır saplı tıraş makinesinin modeli neydi? Bir ara bulmuştum, DE89'a falan da uyuyordu galiba.
@Infinitum komşum tıraş aleti mühler89 rosegold.@joseph83 komşum hayırlı olsun güle güle kullanın ve de hoşgeldiniz.
Hoş geldiniz, keyifli forumlar , sağlıklı tıraşlar dilerim. Ürünler gerçekten güzel görünüyor, ticari olurlarsa buradan da alanlar olacaktır.
hoş geldiniz çok güzel ürünler. güle güle kullanın Smile
Hoşbulduk.Hepinize çok teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz. Bence de ürünler hoş gözüküyor. Bazı standart modelleri bence etsy de satabilirsiniz. Onun dışında siparişe üretim olursa başka ilgilenen arkadaşlar da çıkacaktır. Smile
@joseph83 hoşgeldiniz.

Resmini paylaştığınız ürünlerin hepsi bir birinden güzel. Biz tıraş camiasında Türkiye'den ürünleri dünya camiasına satılmasında çok keyif alıyoruz forum olarak. Arkadaşların önerdiği gibi Etsy gibi sitelerde bunların satışını yaparsanız hep gerçekten çok talep olacaktır, hem de bizi gururlandıracaktır. Kutusu, askısı özellikle şu altı ahşap bakır kulplu berber tıraş tası harika olmuş. Ahşap saplı ustura kayışı pek tercih edilmeyebilir, onun yerine güzel deri kulplu bir tane model ve derisi 0,3 ila 0,5mm kadar olan vegetal deriden yapılmış olan kayışlar çok ilgi görecektir.
Sayfalar: 1 2