Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese Merhaba,

Geleneksel tıraşa ustura ile başlama niyetindeydim ama Aliexpress'ten aldığım Golden Dollar'ı düzgünce bileme (veya biletme) imkanı bulamadığım için çift taraflı jiletlere yöneldim. Belki de en iyisini yaptım. Giriş seviyesi bir makine kullandığım halde, tıraşın haz veren bir meraka dönüşmesi benim için hayli beklenmedik bir durum oldu.

Kolay bulunduğu için Rapira 3 renk ve Perma-Sharp Super kullandım ve her ikisinden de memnun kaldım (sık ve sert sakallı olmama rağmen). Sabun olarak klasik Arko kullanıyorum. Berberimin tavsiyesi üzerinde Arko'yu (2 adet) küçük dilimlere ayırarak 1TL'ye aldığım küçük kuruyemiş kabının içine bastıtarak kabın içine yayılmasını sağladım. Fabrikada kabın içine sıvı haldeyken dökülmüş gibi oldu. Bu şekilde kullanılması daha doğru sanırım.

Makine olarak Baili'nin BD179'un gül altın renklisini sipariş ettim; gelmesini beliyorum.

Diğer üyelerin tecrübelerinden ve tavsiyelerinden yararlanmak için bir süredir forumu takip ediyordum zaten, Foruma iştirak etmenin zamanı geldi diye düşündüm ve aranıza ben de katıldım.

Tekrar selamlar.
Hoşgeldiniz .
Hoşgeldiniz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aleyküm selam, hoş geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
Hoş geldiniz, keyifli forumlar sağlıklı tıraşlar dilerim. Ben de hiç kullanmadım ancak forumdaki ustura ile ilgilenen üstatların yazılarından anladığım kadarıyla ustura çeliği çok önemli, kalitesiz ağız tutmayan ve bilemesi rahat olmayan bir ustura ile ızdırap çekeceğinize çift taraflı aletler ile keyifli bir giriş yapmışsınız. Önümüz yaz gerçi ancak cildiniz kuru ise arkonun yanında cildinizi nemlendirecek bir balm veya tıraş sonrası losyon kullanmak tıraş zevkinizi katlayacaktır komşum.
Hoş geldiniz
Hoşgeldiniz komşum, başlangıçta DE lere yönelerek iyi yapmışsınız.

Keyifli tıraşlar dilerim.
Hosgeldiniz, DE ler dogru yoldur.
Hos sohbetler, zevkli tıraslar dilerim.
DE aletlerle zevkli ve kaliteli tıraşı usturaya göre daha kolay elde etmek mümkün. Sabunu bende sizin gibi kuruyemiş kabına basıyorum. Tahta ile güzel bir görünüm oluşuyor kullanımının yanında.

Umarım keyiflice tıraşlarınız olur. Aramıza hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz,
Sayfalar: 1 2