Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: ISANA men After Shave Losyon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
4305615404769_E_1_2.jpg

İçerik

Alcohol, Aqua, Parfum, Diisopropyl Adipate, Hamamelis Virginiana Water, Glycerin, Propylene Glycol, Allantoin, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 47005, CI 14720, CI 42051

Alc. 75% Vol.

Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum rossman mağazalarından indirimsiz 15 liraya satın almıştım.
Ürün 100ml lik şişelerde satılıyor. Dark Ocean ve Blue Steel olmak üzere 2 koku çeşidi var ürün içerikleri aynı sadece esanslar farklı. Benim satın aldığım modeli ise Dark Ocean (sandal ağacı esanslı)
Çok keskin net bir kokusu var çoğu edt den daha kalıcı, 2-3 saat etkili. Ama arko kolanyaları gibi boğucu bir kokusu yok.
Nemlendirmesi ve losyon sürdükten sonraki o pürüzsüz hissine bayılıyorum.
Tıraş sonrası jilet&fırça yanıklarına kaşıntıyada birebir.
Beyaz ve hassas tenli biri olarak doğru geometri ile tıraş olmaz isem tahrişe,jilet yanığına ve kızarıklığa meyilli bir cildim var. Kolay kolay alkollü ürün ve hatta balm bile kullanamam ama bu ürün alkollü losyon olmasına rağmen müthiş bir uyum sağladı yüzümle, ne kurutuyor ne yakıyor tuhaf şekilde sanki benim için özel tasarlamışlar Smile

Şimdilik alıma gelenler bunlar yolu rossman mağazalarına düşen herkes bu ürünü denemeli eminim pişman olmayacaklardır.
Defalarca önünden geçip almadığım bi üründü.
Almak şart oldu
Teşekkürler inceleme için.
Bu alkol içerikli ürünler cilde zarar vermiyor mu? Tıraş sonrası Zaten tahriş olmuş olan cilde bir de alkol ile daha da tahriş etmiyor muyuz?
İnceleme için çok teşekkürler komşum, watsons ve rossmann ın böyle kaliteli ürünlerinin olması hoş. Kolay bulunabilirlikleri ve fiyatları ile maalesef arkonun dolduramadığı bir boşluğu onların doldurduğunu düşünüyorum .
Black energy ve city lights diye iki çeşiti daha var.
İnceleme iyi olmuş, sürekli elimin altında olan bir ürün. Teşekkürler.


Tapatalk kullanarak gönderildi
Gecen hafta Rossman dan aldigim balsamdan memnun kalinca bugunde gidip losyonunu alayim dedim, ne yazik ki balsam hakkindaki memnuniyet iceren yorumu losyonu icin yazamayacagim. Urun bana fazla alkollu geldi ve cildimi asiri derecede yakti, tabiri caizse cakmak caksan alev alacak cinsten alkol mevcut. Maalesef bu urune devam edebilecegimi dusunmuyorum.
Kokusu çok hoşuma gitti yüzde bıraktığı histe güzel. Cildim hassas olduğu için alkolsuz losyon kullanıyorum ama arada kaçamak yapmak için aldım.
Bugün hanimla beraber Rossman magazasinda gezerken gördüm ve kokularina baktim vercekten cok guzel kokuyorlar . Fakat almadim cunku aksam eve geldigimde bizim geltire bi bakiyim komsularim bu ürün hakkinda bi yorum yapmislardir ona göre alirim düsuncesi ile... en kisa zamanda stell olanini alicam böylelikle .
Rossman'da satılan balmlardan en en en sensitiv olanını aldım, hatta içinde parfüm dahi yok. Mükemmel nemlendirse de içindeki üre nedeniyle ve parfümsüz oluşu hasebiyle o kadar kötü kokuyor ki anlatamam. Ancak acayip iyi nemlendiriyor ve iyileştiriyor cildi. Isiana'dan yaprak jiletleri nedeniyle umutsuzdum ancak vaadettiğini yerine getiriyor sanırım kozmetik ürünleri.
Sayfalar: 1 2