Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba Geltir Ailesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Uzun süredir burayı takip ediyordum,sonunda bende bu serüvene katılmaya karar verdim.Aliexpress ten merkur futur replikası aldım, 1 haftaya elime geçer muhtemelen.Bunun dışındaki ürünlerle alakalı çömez biri olarak tavsiyelerinizi bekliyorum Smile başlangıç olarak çok fazla bir bütçem yok,bu yola çıkmaya Gillette in 1 kartuşuna 10 tl vermekten sıkılarak çıktım açıkçası ama gördüm ki apayrı bir dünyaymış.Herkese tekrar selamlar.İzmir-Karşıyaka dan
Hoşgeldiniz, ben de yeni sayılırım burda. Gerçekten uçsuz bucaksız bir dünya fakat forumda nerdeyse her aradığınıza bir cevap bulabilirsiniz. Replika bir futur ben de almak istiyorum forumda oldukça beğenilen bir tıraş aleti. Benim size tavsiyem iyi bir fırça almanız. Ben ilk olarak ucuzlukçu tarzı bir yerden saçma bir fırça almıştım ama 1 hafta kullanmadan yerine omega domuz kılı fırça aldım. Memnuniyetle kullanıyorum. Şimdi de aliexpress'te vigshaving marka porsuk fırçalarda indirim bekliyorum. Porsuk fırça düşünüyorsanız linkteki başlığı inceleyin derim. İyi günler.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7946
Foruma hoş geldiniz keyifli vakit geçirmeniz dileği ile..
Hoş geldin hemşehrim Smile Ming shi'yi iyi günlerde kullanın. Ben de Karşıyakalıyım esasen. Kaf sin kaf'a selamlar :=)
(29/04/2017, Saat: 14:38)Gkn17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Foruma hoş geldiniz keyifli vakit geçirmeniz dileği ile..

Hosbuldum..çok sagol
(29/04/2017, Saat: 14:26)Oguzhan53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz, ben de yeni sayılırım burda. Gerçekten uçsuz bucaksız bir dünya fakat forumda nerdeyse her aradığınıza bir cevap bulabilirsiniz. Replika bir futur ben de almak istiyorum forumda oldukça beğenilen bir tıraş aleti. Benim size tavsiyem iyi bir fırça almanız. Ben ilk olarak ucuzlukçu tarzı bir yerden saçma bir fırça almıştım ama 1 hafta kullanmadan yerine omega domuz kılı fırça aldım. Memnuniyetle kullanıyorum. Şimdi de aliexpress'te vigshaving marka porsuk fırçalarda indirim bekliyorum. Porsuk fırça düşünüyorsanız linkteki başlığı inceleyin derim. İyi günler.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7946

O halde yıne AliExpress den bi Porsuk almak lazım Big Grin tavsiye içim ayrıca Teşekkürler
(29/04/2017, Saat: 17:03)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldin hemşehrim Smile  Ming shi'yi iyi günlerde kullanın. Ben de Karşıyakalıyım esasen. Kaf sin kaf'a selamlar :=)

Vay süper Wink hosbulduk..teşekkür ederim..a.selam Smile
Aslan kardes, bostanlı reyhan pastanesi o tarafa bekliyorum seni 35,5 komsum. Aramıza hosgeldin.
Komşum hoşgeldiniz küçük küçük adımlar atarak tıraş keyfini artıracaksınız .
Hoşgeldiniz .Jiletiniz keskin ,köpüğünüz bol olsun.
Sayfalar: 1 2 3