Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Havlu Organizasyonu.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Dostlar dedigim gibi, benim daha onceden siparis verdigimin isleme ornegini bugun gonderdiler. Valla ben bu kadar guzel sık dokulu yazı beklemiyordum. Sonuc urunde bu sekil siyah havlu ustunde gelirse ben kendi adıma cok memnun olucam.

qqz4vs.jpg

Yani islememiz bu ornekteki gibi olacak, Geltir Logosu. Affınıza sıgınarak uzatmak istemiyorum. Birkac kisiye danıstım, olumlu donus oldu.
Logonun altına hem biraz esprili hem goren es dostta merak uyandıracak
"Islak Tıraş Üstadı" yazdırmak istiyorum. Sonucta kalabalıgız hepimizden bir ses vs. cıkacaktır, ama hos esprili gibi duruyor logonun altında cok sık olur. Eger cok cok itiraz olmaz ise, gelin boyle yapalım gecelim derim.
Farkındaysanız bu organizasyon diger degerli ustadlarımın organizasyonları gibi derli toplu duzenli degil, benim aynı kendi karakterimi yansıtan duzensiz, son dakikacı, sıkmadan, cabuk cabuk biten boyle amatorce bir etkinlik oldu. Uzamasın urunleri siparis verelim bitsin derdindeyim. İsin erbabı olmadıgımız icin bu seferlik boyle bir organizasyon oldu. Affınıza sıgınırım.
@dikdik_s Serdar abi işleme çok güzel olmuş bence de. Yazıyla ilgili farklı görüşler olabilir elbet ama bu süreci uzatır. Aklıma takılan bir şey var yalnız; bütün renkler için de yazının rengi kırmızı mı olacak yoksa renge göre farklılık gösterecek mi? Ben havluda turkuaz renk tercih etmiştim ama kırmızı turkuazla çok uyumlu olmaz diye düşünüyorum ama siyah renge çok yakışır.
@SKYBRAVE
An itibari ustune bastın kardes, cek ayagını. simdi onu konusuyordum. Hayır renklere gore uygun nakıs rengi yaptırıcam.
Siyah havluya kırmızı isleme yakısıklı olur.
Beyaz havluya siyah isleme guzel olur.
Diger renk havlulara ne yapalım desem, simdi 2 gun onu tartısırız. biz hic onu kendimiz tartısmayalım derim. İs basa dustu, zevkli hanımlara sorun bakalım onlar nasıl uyduracaklar renkleri, cevabı/fikri olan ozelden gondersin bana.
Simdi hanıma sordum Turkuaza- lacivert isleme dedi. Hayal ettim kaliteli durur.
@dikdik_s
Serdar abi sen zaten benden önce düşünmüşsün her şeyi. Lacivertin yanına Sarı yakışır esasında ama sen nasıl diyorsan öyle olsun abi. Zevkine güveniyoruz.
Mor, gri, siyah ve beyaz birbirleri ile çok iyi uyum sağlar. Yeşil rengide unutmamak lazım, neredeyse hepsine yakışır. Canlı renktir, hareket verir diye düşünüyorum
Dostlar
3-4gunde anca toparlarız
Hesap bilgilerimi alttaki linkten gorebilirsiniz.Acıklamaya form nickinizi yazarsanız cok sevinirim. Saygılar

http://www.geltir.com/showthread.php?tid=8250
@dikdik_s , abi logo için  bir karar verildi mi ? Ortak bir logo mu olacak yoksa renklerle birlikte herkese özel mi olacak ?
klasik Geltir yazili forum logosu altina "Islak Tiras Ustadi" yazisi
Kartuscular da islak tiras oluyor. Bence esprili yaklasimin ok. fakat islak yerine baska bir kelime kullansak diyorum ve ustad yerine "komsu" demek geliyor icimden.
Traditional Shaving Neighbour Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25