Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Bugün kolunuzda hangi saat var
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
710f12.jpg

Baba yadigarı
(25/03/2017, Saat: 22:45)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de bunu aldım, sonra geri iade edip değiştirdim, seiko5 modelinin yeni revizyonu bu.
Yeni revizyonla birlikte eski kalitesi gitti mi diyorsunuz?
(26/03/2017, Saat: 18:12)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]710f12.jpg

Baba yadigarı


Çok güzel bir saat, uzun yıllar keyifle kullanın @cosa_nostra.

Bence 1970'li yılların en güzel saatlerinden biri. Bu saatte kullanılan 1481 mekanizmasını Omega Tissot ile ortaklaşa geliştirmişti. Düzgün bakımla çok çok uzun yıllar sorunsuz işleyen saatlerden.

Mekanik saatlere çok meraklıyım ve bu sanat eseri saatlerin babalardan oğullara devrini de ayrı bir güzellik olarak görüyorum. Babanızın zamanla ilişkisini yürüten saati takmak büyük bir ayrıcalık.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koolandgang üstad foruma tat katacak bir başlık açmış, sayfaları gezerken çok hoşuma gitti. Tissot Le locle bugün bana eşlik ediyor. Başlıktaki saatlerin her biri ayrı güzel, iyi saatlerinizi göstersin dostlar.
DSC_2212.jpg
b29d17e058e859667e53eeb462b81efb.jpg


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
30u3fqe.jpg
Kac senedir saatlere ilgim yoktu, actınız bu konuyu, paylastınız guzel fotoları dunden beri saat bakıyorum. Alacagınız olsun.
(27/03/2017, Saat: 16:57)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kac senedir saatlere ilgim yoktu, actınız bu konuyu, paylastınız guzel fotoları dunden beri saat bakıyorum. Alacagınız olsun.

Kim açtı bu konuyu Smile

Ben sahibinden ya da gitti gidiyordan bakıyorum, 80 öncesi otomatik saatlerle ilgileniyorum, ayrı bir havası var, tavsiyem omega serisidir, bu aralar ben de omega saate kafayı taktım, çok tarz saatleri var.
2i8d3t0.jpg
(27/03/2017, Saat: 17:08)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kim açtı bu konuyu Smile

Ben sahibinden ya da gitti gidiyordan bakıyorum, 80 öncesi otomatik saatlerle ilgileniyorum, ayrı bir havası var, tavsiyem omega serisidir, bu aralar ben de omega saate kafayı taktım, çok tarz saatleri var.

Ah ah rocnel ustad, NAni kus Devrim abiyle gecen hafta Omaga ya gitmisiz, eldivenleri giydiler saatleri tek tek ozenle bize cıkardılar. Devrim abinin karizmadan mıdır nedir, yetkili satıcı ablamızda bazı degisiklikler oldu. Hos sohbet suh kahkalar oldu.
Dedim saatleri kolumuza takıp hayırlı olsun diye gondermeden burdan cıkabilirsek iyidir. Soguk terler doktum ama guzel sohbet edip, yine daha uygun vaktimizde gelicez diyerekten arkamıza baka baka cıktık.

Su turtle padi var seikonun. O cok hosuma gitti bugunlerde ona bakıyorum ben.