Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Selim yaş 22 forumla tanışmam traş fırça araştırmasıyla başladı piyasanın domuz kılı ile dolu olması ve kimsenin bunu billmemesi yada kaale almaması beni şaşırttı açıkçası. Forumu okudukça ilgim arttı bende bir jilet ve makina aldım fırçamı çöpe atmıştım aliexpresten sentetik veya porsuk kılı bir fırça almayı düşünüyorum 6 7 liraya porsuk kılı diyor yorumlar iyi sizce bu mümkünmü ustalardan cevap bekliyorum. Teşekkürler
Hoşgeldiniz.6-7 liraya Domuz fırça ülkemizde mevcut,sizce o fiyata Porsuk kılı olabilir mi?Ya da gerçekten Porsuk mudur?Eğer bu konuda ciddi iseniz Razorus sitesinde güzel FS fırçalar var,fiyat olarak da güzel.Mustafa Bey'le de temasa geçebilirsiniz.Tekrar hoşgeldiniz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldiniz ,
Foruma hoşgeldiniz, keyifli tıraşlar dilerim
Hoş geldiniz. O fiyata porsuk fırça tavsiye etmem. Forumu araştırırsanız doğru ve güzel bir seçim yapabilirsiniz. Keyifli tıraşlar.
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar ve zevkli tıraşlar dilerim.
Hoş geldiniz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldiniz.Forum içi araştırma yaparak güzel bir porsuk veya sentetik fırça bulabilirsiniz.2.el bölümümüzde fırça satan forum üyelerimiz var .Ayrıca TİPSOFT başlığı altında forum üyelerimizden üretici olan arkadaşımızla da iletişime geçebilirsiniz.
Jiletiniz keskin ,köpüğünüz bol olsun.
Hos geldiniz.

O fiyata kargo dahil guzel bir porsuk fircayi alabilmeniz icin o isin amme hizmeti olmasi lazim, ticari degil. Porsuk kilini ve fircasini sevdirme dernegi gibiSmile Degilse su ana kadar gordugumuz uygun fiyatli eli yuzu duzgun firca bircok arkadasin alip denedigi vigshaving. Ekranin sag ust kismindaki arama bolumune yazip aratirsaniz ilk cikan baslikta yorumlar mevcut.
Öncelikle hoş geldiniz. Mesajınızdan şunu anladım, fırçanızın domuz kılı olduğunu öğrenip/farkedip çöpe atmışsınız. Burada şunu söylemek istiyorum, eğer tiksindiğiniz, temiz bulmadığınız ya da sadece keyfiniz öyle yettiği içinse bu dieyecek bir şey yok ancak "domuz kılı haramdır" algısıyla yaptıysanız bunun doğrusunu anlatmak isterim. İslam dinine göre domuzun etinin, yağının ve kanının yenmesi,içilmesi haramdır. Derisi ve kılları ise kullanılabilir, mesela ayakkabı yapılıp giyilebilir, fırça yapılıp kullanılabilir.
Porsuk fırça sorunuz için ise, o fiyata alacağınız fırça muhtemelen porsuk değildir, öyle ise de en adi kıllardan yapılmıştır. Biraz forumu araştırın, göreceksiniz ki üç temel tip porsuk kılı var, hayvanın neresinden alındığına bağlı olarak. En çok çıkan kıl pure tipidir ve en ucuzu budur, ki bu kıldan mamul fırça da tavsiye edilmez genel olarak uçları batıcı, çizicidir. Best, Silvertip, Finest, Manchurian, HMW gibi kıllar sevilerek kullanılır. Seçimizi yapmadan önce forumda bu konuları okumanız size gereken bilgiyi sağlayacaktır. Sağlıklı tıraşlar, keyifli forumlar dilerim.
Sayfalar: 1 2