Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Akıllı telefon tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
İyi akşamlar şöyle uygun fiyatlı, şarjı uzun süre giden, hızlı telefon tavsiyeniz olur mu? Malum dolar artırca elektronik fiyatları da arttı çok pahalı olmasın istiyorum. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar...
Huawei Y6 Pro telefonlara bakin. Kamerasi 13 mpx, pili 4000 mAh yani buyuk telefonlardan bile buyuk pili var, gunlerce gider. Fiyati nispeten ucuz.
Efsane geri döndü. ucuz bir akıllı telefon arıyorsanız ilgilenebilirsiniz.





Sony'nin orta segment cihazlarına bir bak komşum...
(27/02/2017, Saat: 20:43)koftemofte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Efsane geri döndü. ucuz bir akıllı telefon arıyorsanız ilgilenebilirsiniz.






Nereden temin edilebiliyor bu?
Araştırdım bulamadım Huh
Xiaomi mi 5 diye bi telefon var baya öneren olmuş fiyatı da nispeten uygun gibi ne dersiniz şöyle 1-2 sene kullansam yeter.
(27/02/2017, Saat: 21:28)Timuçin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Xiaomi mi 5 diye bi telefon var baya öneren olmuş fiyatı da nispeten uygun gibi ne dersiniz şöyle 1-2 sene kullansam yeter.

Xiaomi çok övülüyor ancak Türkiye'de birden fazla ithalatçısı var ve resmi distribütörü yok diye biliyorum. Arıza halinde uğraşırsınız.

Abartı özellikler istemiyorsanız ama işe de yarasın, dişe dokunur bir şeyler yapabilsin ve de en önemlisi pil ömrü uzun olsun diyorsanız Samsung Galaxy J7 Prime öneririm.
Samsung a seriside olabilir ama limit belirtilse belki daha iyi bir tavsiye bulunur


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(26/02/2017, Saat: 01:52)mazot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]The Simpsons



(27/02/2017, Saat: 21:12)CMO05 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nereden temin edilebiliyor bu?
Araştırdım bulamadım Huh

Dün Barcelona mobil fuarında tanıtıldı. Henüz piyasaya çıkmadı. Sanırım ABD ve Avurapa'da 50€/52$ bandından satışa çıkacak. Bir yerde Türkiye'de 350 - 400 TL bandından çıkacak gibi okudum ama netleşmeden bir şey söylemek mümkün değil.

Muhtemelen yılın ikinci yarısında satışa sunulacak.
Bir sure once kayınpederime telefon aldık. Galaxy J7 prime. Sekli semali, 1200 giibi fiyatı ile ben cok begendim. Onu tavsiye edebilirim.
Sayfalar: 1 2 3