Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Meißner Tremonia Black Aftershave
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar arkadaşlar, ürün ile ilgili sizlerin görüşlerini okumak için foruma girdiğimde konusu olmadığını fark ettim. Bir süredir kullandığım ürünle ilgili yorumlarımı paylaşmak ve sizlerin de görüşlerinizi almak istedim.

Ürünü epeydir merak ediyordum fakat yüksek fiyatı dolayısıyla almıyordum. Yılbaşı öncesi Mustafa Bey yaptığı kampanyada bu ürüne de yer verince fiyatı makul seviyelere düşmüş oldu, ben de böylece edindim.

Ürünle ilgili kişisel deneyimime gelecek olursak; ürün performans olarak bence bir losyon için istisnai derecede iyi. Özellikle dudak çevresi çok kurumaya meyilli karma cilt yapısına sahibim. Normalde yaz-kış her tıraşımdan sonra balm tarzı bir ürün üstüne losyon tarzı bir ürün kullanırım. Fakat bu üründe mevsim kış olmasına rağmen (Antalya kışı Big Grin) tıraş sonrası sadece bunu kullanıp herhangi bir balm kullanmaya ihtiyaç duymadan gayet güzel nemlenmiş ve bakımı yapılmış bir cilde kavuşuyorum. Kısacası ürün, çok kuru ciltli arkadaşlar hariç olabilir, tıraş sonrası bakım ihtiyacınızı tek başına fazlasıyla karşılayabilecek nitelikte.

Gelelim kokuya; performans için neler yazdıysam tam tersini düşünün Smile Bu ürün koku olarak bence istisnai derecede kötü. Tabii ki tamamen doğal olan bir üründen çok muhteşem bir koku beklentim yok fakat, bu ürünün kokusu bana burada dile getirmek istemediğim hiç hoş olmayan bir şeyi çağrıştırıyor Smile Kısacası bu ürün (bence) kesinlikle kokusu için alınacak bir ürün değil.

Ürün miktarı 100 ml ama çok az kullanıldığı için epey uzun süre gidecek gibi gözüküyor. Bittikten sonra performansı için tekrar alırım ama bu sefer aynı seriden White olanı alırım sanırım.

Kullananların yorumlarını da okumak isterim. Okuduğunuz için teşekkürler. Saygılar.




Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Birkaç fotoğraf koyabilirseniz daha iyi olur sanırım Smile
Kendim fotoğraf yüklemeyi denedim ama beceremedim Smile
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/...84-h384-nc

Google'dan bulduğum bu fotoğraf çalışır umarım. Benim çektiğim de aynısıydı zaten Smile


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8e49e7f978583fe4abc0f4a50d525059.jpg23e568de77a80d8a51f039e34b14561e.jpg Tremonia White serisi resimde görüldüğü gibi.Ürünü tıraş sonrası nemlendirme açısından beğenmeme rağmen koku -black'e göre daha hafif- konusunda tatmin edici değil.Neyse ki kalıcı da değil.Kış kullanımı için çok uygun.İçindekiler bölümünde görüleceği üzere tehlikeli bileşenler barındırmıyor.Kokuyla beraber düşündüğümde fiyatı performansına göre yüksek.Tekrar alacağımı sanmıyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi