Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: 1997-2016-Bugün
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Hoş geldiniz. Çok samimi ve güzel bir tanışma yazısı olmuş, keyifle okudum. Sadece küçük bir not düşmek isterim, Bebak acı badem sütü bir tıraş sonrası ürünü değil, bilginiz olsun. Keyifli forumlar.
Hos geldiniz. Ben de diger arkadaslar gibi cok begendim yazinizi. Ayni dili/kalemi forumda uzun sure gormek dilegiyle.
Hoş geldiniz. Allah geleneksel tıraşı kaybettirip tekrar buldurmuş Smile

Buna da şükür.
Hoş geldiniz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz aramıza katılmakla ne iyi ettiniz komşum. Sadece forumdan değil Tuzla'dan da komşuyuz Smile ayrıca 1997' de ki hikayeniz çok tanıdık geldi Wink

Bir an roman okuyorum sandım, çok samimiydi.

Keyifli forumlar dilerim.
@Ümit Bigi komşum hoşgeldiniz. Ne güzel yazmışsınız, keyifle okudum okumaya doyamadım.
Çok güzel ürünler yapmışsınız iyi günlerde kullanın, forumda keyifli yorumlarınızı bekleriz..Wink
Değerli komşular, yazdıklarınız, tavsiyeleriniz  ve içten samimiyetiniz  için hepinize tek tek teşekkür ederim.

Hoş buldum Smile ,,,

Burası  sanal atmosferle tanışmamdan bu yana, aktif olarak yazdığım ikinci forum.
Ne ilginçtir ki ilki konularda da videosu olan, Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu’na ait olan RacingZ ‘idi, maalesef site şu an faal değil.
Barkın, motorcular âleminde ne kadar biliniyorsa aslında modelciler âleminde de o kadar bilinen biridir.

Yaklaşık bir iki aydır takip ettiğim bu nezih ortamı, ilgiden-ilgisize tüm konuları ile belli bir seviyede inceledim, hala da boşluk buldukça okuyup anlamaya çalışıyorum. Özellikle tecrübeli üyelerin tavsiyelerine muhakkak dikkat edeceğimi yazmak isterim.
Çünkü buradaki tavsiyeleri, deneyimleri uygulayarak, sıkıntı verici bir olayın, kendi kendime “keyifliymiş len bu Big Grin ” dedirttiğini biliyorum artık Rolleyes .

(05/02/2017, Saat: 13:36)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sadece kucuk bir sahsi oneri yapmak istedim. Acıbadem sutu cok yaglı  ve kalın geldi bana. Yeni tıras olmus kısa sakalın ciltten cıkmasını engelleyerek batık sorunu olusturur sanki diye dusunuyorum. Acıbadem sutunu elinizde, ayagınızda kullanmaya devam edin. Tıras sonrası yuzunuz icin farklı bir urunu denemenizi öneririm. Biraz fiyatı belki pahalı gelir ama buyuk kutulu bir ürün, uzun sure kullanabilirsiniz. Hafif ve sulu bazlı oldugu icin, cildi cok guzel rahatlatıyor. Kucuk bir tavsiye. Saygılar
https://www.dermoeczanem.com/ceradolin-h...0wodljUFrQ

(05/02/2017, Saat: 21:24)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sadece küçük bir not düşmek isterim, Bebak acı badem sütü bir tıraş sonrası ürünü değil, bilginiz olsun. Keyifli forumlar.

Bebak konusunu okuduğumda; kullanılabilir ama saf bir tıraş sonrası ürünü olmadığını, ama  memnun kalanların da olduğunu öğrenince alıp hemen uyguladım, nedense bende hiç yağlı-yapışkan bir durum yaratmadı, hatta tıraş sonrası emilimi ve verdiği hissiyat çok iyi bile hissettirdi. Sanırım cilt tipim kuru ve kış aylarında olduğumuzdan rahatsızlık vermedi.

dikdik_s üstadım tavsiye ettiğiniz bu ürünü inceledim, ilk fırsatta tedarik edip elimden geldiğince yorumlamak istiyorum, su bazlı olması hem güven hem de masumane bir hissiyat veriyor.

(05/02/2017, Saat: 03:38)Infinitum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hele maketçilikle uğraştığınızı okuyunca acayip sevindim. Gözümde tüten hobim. AFV'lere ve II. Dünya Savaşı dioramalara çok merak salmıştım ama 1-2 malzeme toplayabildim, kaldı öyle. Umarım eserlerinizi burada görme fırsatımız olur.

Iıfinitum Komşum ilkokul 4. sınıfa giderken, Kadıköy Dünya Gençlik Kitap evinden oyuncak diye alıp, eve geldiğimde kendimin birleştirmem gerektiğini öğrenmem ile başladı modelcilik maceram.
Zehir o zamanlardan kalma Undecided  Undecided  Undecided

Ne zaman istersen her konuda yardım edebilirim.  

Bunlar yaptıklarımdan bazıları;

9.jpg
39.jpg
24.jpg
3.jpg
105.jpg
021.jpg
024.jpg
080.jpg


Bugün ise evimizin bir balkonu tamamen bana ait,

maketler008.jpg

Sessizlik için motorunu Ekovat ile değiştirdiğim 25 lt’lik kompresörüm,

IMG_0002_zpsbf087962.jpg

Airbrush’larım,

71.jpg

Dremel takımım, boyalar, yüzlerce parça, malzemem, kimyasal madde ve  ıvır zıvırım var.

En vahimi bir baza dolusu yapılmamış maketim olması galiba Confused ,

SANY0562.jpg

Tamamını bitirmeye ömrümün yeteceğini hiç sanmıyorum Blush  Huh ,,,

Burada bazı üyelerin onlarca sabundan ya da bir üründen çokça alma eğilimi var gibi, işte bunun aynısı da benim  bu hobim için geçerli maalesef Wink .

Şimdi bende bir anda 3 adet makine ve bir sürü şey aldım, hanım makineleri ve sabunları görünce “böyle tıraş mı kaldı?” demeye başladı bile. Yakında gözüne batmaya başlar, zaten modelcilik sevdamdan dolayı mimliyim.

Sizlerle olmak çok güzel.

Tüm Forumdaş'lara iyi tıraşlar.
O mclaren nedir öyle ... Birde "kimi" yazıyor . Eline sağlık hocam . Bir formula 1 tutkusu mu var Smile ?
@ümit Bilgi komşum sizi tebrik ediyorum hem maket hobiniz için hemde turşu kurabilme yemeğiniz için Smile şaka bir yana dil kurallarına uymanız ve akıcı bir şekilde yazdığınız içinde tebrik ediyorum . Tekrardan hoşgeldiniz diyorum .

@serjames korkulur senden valla nasıl fark ettin o ayrıntıyı ya ben araba diye baktım geçtim .
Ümit komşum hakikaten ellerinize sağlık. Ben de bir ara girecektim bu model işine ama hiç gözüm kesmemişti. Kafamda ilk canlanan görüntü sizin balkon gibiydi.

Sanal atmosfer demişsiniz; VATSIM, PMDG dersem size bir şey ifade eder mi? Zira tıpkı sizin gibi burası da o ortamdan sonra benin de ikinci aktif olduğum forum.

Airbrush'larınızın üzerinde Badger yazıyor. Yıllarca maruz kaldığınız bu subliminal mesajdan sonra geleneksel tıraşa adım atmamanız ayıp olurdu Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5