Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Sakal Modası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Arkadaslar hemen hemen tum dunyada sakal modasi basladi.Unlulerden normal vatandasa kadar sakal trendi.
Ne dusunuyorsunuz?
Ben sakalın erkek icin olmazsa olmaz oldugunu dusunuyorum
Universitedeyken cok guzel sakal şekilleri yapardim.İşe basladik zorunluluktan kesiyoruz Blush
Olmazsa olmazdan kastınız nedir anlayamadım. Yani zorunluluk yoksa illa sakal mı bırakalım?
(03/02/2017, Saat: 13:01)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olmazsa olmazdan kastınız nedir anlayamadım. Yani zorunluluk yoksa illa sakal mı bırakalım?

Ben kendi adima konusuyorum hocam
Sakal erkegi daha erkeksi daha karizmatik gosyeriyor
Şahsi fikrim
2004 senesinden;  geltir ile tanıştığım 2015 yılına kadar elektirikli saç kesme makinası ile saç sakal bir arada tıraş oldum. Uzun süre de bu şekilde gezdim. Daha bakımlı olma merakı ile nette gezerken geltir i buldum.
   
İyi ki de bulmuşum. tıraş olmak erkeğin en güzel ritüeli bana göre.
Biraz öncede 5/8 lik alman usturam ile mis gibi tıraş oldum.


Benim için sakal kesmek için vardır.
(03/02/2017, Saat: 13:39)mazot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2004 senesinden  geltir ile tanıştığım 2015 senesi boyunca elektirikli saç kesme makinası ile saç sakal bir arada tıraş oldum. Uzun süre de bu şekilde gezdim. Daha bakımlı olma merakı ile nette gezerken geltir i buldum.
   
İyi ki de bulmuşum. tıraş olmak erkeğin en güzel ritüeli bana göre.
Biraz öncede 5/8 lik alman usturam ile mis gibi bir tıraş oldum Smile

Benim için sakal kesmek için vardır.

Tercih meselesi aga
Yapilan arastirmalara gore kadinlar sakalli erkekleri daha cekici buluyormus ehehee
Şaka bi yana yakişana guzel duruyor
Tıraşı zevkli olmasa lazer epilasyonla tüm kökleri kuruturdum. O kadar gereksiz geliyor sakal. Bir işlevi yok, temizliği bakımı sıkıntı. Sıcakta yakar, soğukta kendisi donar, vs.

Moda döner dolaşır temiz yüze geri gelir nasılsa. Bu arada da farklı olmanın avantajını yaşıyoruz. Herkesin hipster tarikatı üyesi veya kanuni'nin yandan çakması gibi dolandığı bir ortamda aradan sıyrılıyoruz Wink
Sarışın ve kumrallarda belirli formlara sahip sakallar çok yakışabiliyor. Aksi haldeki esmer erkekler Işidçi gibi geziyor.
Esmer olupta kirli sakalı birini gördüm mü " Ya emlakçı ya  müteahit ya da ışidçi diyorum içimden.
Bu bir kişisel gustodur. Yaşama bakıştır. Geleneksel tıraş olanın pantalonu ütülü, ayakkabısı boyalıdır. Klasik veya semi casual tarz giyimi benimser. Tişört yerine uzun kollu gömlek tercih eder ve her sabah temiz ve ütülü gömlek giyer. Kalem seçiminde dolma kalemi, saat seçiminde otomatik mekanizmalı olanları tercih eder. Bütçesine göre sigara yerine puroyu, nescafe yerine espresso veya Türk kahvesini, bira yerine malt veya cognac tercih eder. Kitaplara düşkündür, sürekli okur, sürekli öğrenme çabası içindedir. Konuşurken ses tonunu kontrol eder ve düşünerek konuşur. Etrafına saygı duyar ve etrafının da kendisi gibi temiz ve düzenli olmasını ister. Her sabah duştan sonra tıraş olur, gerekli durumlarda akşam veya gece tekrar tıraş olur. Bu forumda böyle üyeler çoğunluktadır. Bilmem anlatabildim mi?
Tebrikler, çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz @korgunv komşum.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(03/02/2017, Saat: 17:30)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu bir kişisel gustodur. Yaşama bakıştır. Geleneksel tıraş olanın pantalonu ütülü, ayakkabısı boyalıdır. Klasik veya semi casual tarz giyimi benimser. Tişört yerine uzun kollu gömlek tercih eder ve her sabah temiz ve ütülü gömlek giyer. Kalem seçiminde dolma kalemi, saat seçiminde otomatik mekanizmalı olanları tercih eder. Bütçesine göre sigara yerine puroyu, nescafe yerine espresso veya Türk kahvesini, bira yerine malt veya cognac tercih eder. Kitaplara düşkündür, sürekli okur, sürekli öğrenme çabası içindedir. Konuşurken ses tonunu kontrol eder ve düşünerek konuşur. Etrafına saygı duyar ve etrafının da kendisi gibi temiz ve düzenli olmasını ister. Her sabah duştan sonra tıraş olur, gerekli durumlarda akşam veya gece tekrar tıraş olur. Bu forumda böyle üyeler çoğunluktadır. Bilmem anlatabildim mi?

Tütün hariç hepsine +99999....
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7