Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Cilt yorgunluğu hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Forumda cilt yorgunluğu hakkında bazı şeyler okudum.Onlar da şöyleydi:"Her tıraşınızda özellikle günlük tıraşta BBS hedeflemeyin,iyi tıraş çok kazımak değildir" benim sorularım şunlar cilt nasıl yorulur, yorulmuş bir cilt nasıl görünür,agresif aletle yapılan 2 perde tıraş mı cildi yorar yoksa milf aletle yapılan 3 perde mı? Haftada bir tıraş oluyorsan her tıraşımızda BBS hedefleyebilir miyiz, bu doğru olur mu?
(30/01/2017, Saat: 17:19)Krypton Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumda cilt yorgunluğu hakkında bazı şeyler okudum.Onlar da şöyleydi:"Her tıraşınızda özellikle günlük tıraşta BBS hedeflemeyin,iyi tıraş çok kazımak değildir" benim sorularım şunlar cilt nasıl yorulur, yorulmuş bir cilt nasıl görünür,agresif aletle yapılan 2 perde tıraş mı cildi yorar yoksa milf aletle yapılan 3 perde mı? Haftada bir tıraş oluyorsan her tıraşımızda BBS hedefleyebilir miyiz, bu doğru olur mu?

Selamlar komşum,
Cilt yıpranması aslında cildin yapısı ile ilgilidir.Pek çok dermatolog ıslak tıraşın doğal peeling etkisi yaptığını söylemekte.Tıraş ciltte kızarıklık veya kıl dönmesi yapabilir fakat kısa süreli dinlendirme ile bu çözülebiliyor.Ciltte pul pul dökülme de diğer tıraş reaksiyonlarındandır.
Askerdeyken malumunuz her gün tıraş olunduğundan cildim de pul pul dökülme gerginleşme vs sorunlar yaşıyordum.ben de duştan çıkınca bal sürerek bu sorunu minumuma indirmiştim.
Selamlar
Yüzde pul pul dökülme kullanılan şebeke suyuylada ilgili olabilir.