Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: herkese merhaba :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Öncelikle herkese merhaba forumuna bugün üye oldum ve gerçekten çok başarılı kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürler.

  24 yaşındayım.Hep içimde tıraşa, o eski tip tıraş makinelerine , usturaya ilgim olmuştur fakat hiçbir zaman cesaret ve fırsat bulamadım denemek için.Bu grup çok iyi ve eminim ki beni tıraş konusunda güzel bir şekilde yönlendirecek.
  Sıkıntılı ve hassas bir cildim var sakallarım biraz yavaş çıkıyor tam oturmadı hafif boşluklar var ama umarım 1 seneye tam oturur ve tecrübelerinizden öğrendiklerimle keyifli tıraşlar olurum.
   Bu arada saç kesimi,traşına da oldukca ilgiliyim bu konuda çok fazla tecrübe paylaşılmamış umarım hep birlikte bunun hakkında da önerilerde bulunur hatta belkide evde tıraşa yönelik tıraş etkinlikleri düzenleriz Smile
Herkese iyi günler sağlıcakla kalın Smile
Hoşgeldiniz keyifli forumlar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldiniz komşum, keyifli tıraşlar.
sağolun abilerim hepimize keyifli tıraşlar
@asder.54 komşum foruma hoşgeldiniz.. Güzel sohbetler ve paylaşımlar,keyifli tıraşlar dilerimWink
Hoş geldiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun.
Hoşgeldiniz,
Saç tıraşını berberlere havale ettiğimizden çok konu başlığı bulunmuyor. Bu konudaki bilgi paylaşımı da önemli aslında..
Keyifli tıraşlar, iyi forumlar dilerim.
Hoş geldiniz. Geleneksel ıslak tıraş konusunda doğru yerdesiniz. Ayrıca, forumda sanıyorum Moser makine veya tıraş aletleri ile kendi kendine saç tıraşı olan arkadaşlarımız var. Keyifli sohbetler dilerim.

http://www.geltir.com/showthread.php?tid...endi+kendi
(26/01/2017, Saat: 10:24)Zeman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz,
Saç tıraşını berberlere havale ettiğimizden çok konu başlığı bulunmuyor. Bu konudaki bilgi paylaşımı da önemli aslında..
Keyifli tıraşlar, iyi forumlar dilerim.

Bence de gerçekten önemli eminim ki bir çok kişi benim gibi berberiyle sıkıntı yaşıyordur boş muhabbetler , iyi traş yapamama gibi...
(26/01/2017, Saat: 10:43)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz. Geleneksel ıslak tıraş konusunda doğru yerdesiniz. Ayrıca, forumda sanıyorum Moser makine veya tıraş aletleri ile kendi kendine saç tıraşı olan arkadaşlarımız var. Keyifli sohbetler dilerim.

http://www.geltir.com/showthread.php?tid...endi+kendi

teşekkürler abi inceleyeceğim ve ilk fırsatta cesaret edersem kafa tıraşımı yapmaya başlayacağım..
Sayfalar: 1 2