Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Geleneksel Tıraşa Davet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba değerli komşular,

Zaman zaman geleneksel tıraşla tanıştırmak istediğimiz kişiler oluyor bazen bu kişiler bizden uzakta, bazen hiç tanımadığımız bazen de çok yakın arkadaşlarımız oluyor. Bu insanlara geleneksel tıraşı tanıtırken genelde uygun fiyatlı bir tanışma seti ayarlıyoruz ancak bu ürünlerin kullanım kılavuzunu veremiyoruz. Eğer bu kişi yakınımızda veya bir telefon uzağımızda ise sözlü olarak anlatıyoruz veya geltir'den haberdar ediyoruz ancak direkt tanımadığımız biriyse o zaman bu bilgilerden mahrum direkt geleneksel tıraş dünyasına dalıyor.
Benim amacım forumumuzda yer alan ürünle ilgili bilgileri hediye olarak verdiğimiz bu ürünlere pratik ve modern bir şekilde entegre etmek. Benim aklıma QR kod sistemi geldi. Çoğu cep telefonunda kamera ve android veya ios var. Bu kare kodu tarayarak forumda sadece elinde tuttuğu ürüne ait yorumlara, bilgilere ulaşma imkanına sahip olabilir bu kişiler. Ürüne ait bilgilere ulaşmak için kare kodu tarayıp geltir'le tanışma imkanına ulaşırlar. Bu karekod köprüsü tıraş aletinden tıraş kremine kadar tüm ürünlere uygulanabilir. Beğenilirse twitter/facebook gibi mecralar da eklenebilir tabi.
Etiketler istenirse indereceğiniz word dosyası ile A4 boyutundaki etiketli kağıtlara da baskı yapılabilir, böylece yapıştırırken kabarma veya renkte değişim olmamış olup şık gözükür.

GELeneksel TIRaş'a Hoş Geldin etiketi
Deneme olarak standart A4'ten kesip Rimei üzerinde uyguladım ve ardından diğer markalara göre de hazırladım:
DSC_1005.jpg

MS Word dosyası olarak birçok tıraş aletinin hazır çıktı alınabilir hali:
(Rimei, Edwin Jagger DE89, Muhle R41, R89, Wilkinson Sword Classic, Ming Shi, Yuma, Feather Popular, Fatip, Merkur 34C, Progress, Rocnel SE, Gillette Fatboy, Slim, Rocnel SE50 ve Orak)
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/sYshS...r.doc.html
Komşum eline sağlık, ince görmüşsün. Wink
@recklesstr komşum elinize sağlık çok yaratıcı düşünmüşsünüz Idea
@koolandgang ve @Tahir komşularım yorumunuz için çok teşekkürler, word dosyasını güncelleyip diğer tıraş aletlerini de ekleyeceğim. Hepsi tek bir başlık altında olur.
çok güzel olmuş eline sağlık üstat
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz komşum şaşırıp kaldım okuyunca, çok profesyonel olmuş, çok faydalı olmuş, ellerinize sağlık Smile
(24/01/2017, Saat: 21:01)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok güzel olmuş eline sağlık üstat

(24/01/2017, Saat: 21:45)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne kadar güzel düşünmüşsünüz komşum şaşırıp kaldım okuyunca, çok profesyonel olmuş, çok faydalı olmuş, ellerinize sağlık Smile

Sağolun komşular, var olun Smile Beğendiğinize sevindim Smile
Süpersin dostum, eline aklına sağlık.

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@recklesstr komşum, yeni başlayanlar için faydalı bir uygulama, elinize sağlık
(25/01/2017, Saat: 09:14)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Süpersin dostum, eline aklına sağlık.

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli dostum yorumun için çok teşekkür ederim Smile
(25/01/2017, Saat: 10:08)Zeman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@recklesstr komşum, yeni başlayanlar için faydalı bir uygulama, elinize sağlık
Umarım yeni başlayanlara faydalı olur komşum, çok sağolun Smile
Sayfalar: 1 2