Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Atalier Rebul
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba komşularım.Kisa bir süre önce foruma katildim ve boş durmamak icin foruma bi faydam olmasi dilegi ile Atalier rebul green tea eau de cologne ürünü hakkinda görüslerimi yazmak istedim.

[img]o0WJo7.jpg[/img]

Bildiğimiz Rebul markasinin daha elegant ,daha yoğun ve kalıcı esansları ile pazara sunduğu markasi ..
Tesadüfen varlığından haberdar olduğum bu markayı görünce çok heyecanlandim. After shave ürünlere,parfüm ve kolonyalara olan ilgimden dolayı iyi bir araştırma yaptim ve bakirköy capacity avm deki şubesine gidip ürünlerini bizzat tek tek inceledim.Denemek maksadiyla 50 cc lik green tea kolonyasini aldim.
Eau de cologne serisinin 50 cc ve 200 cc olmak üzere farkli boyut seçenekleri var.50 cc spreyli ,200cc dökmeli siselerde satiliyor.
Ürün aftershave olarak hemen traş sonrasi kesinlikle kullanilmamali.Alkol oranindan sanirim efsane yakiyor ve kizarikliga sebep oluyor( neyseki speick balm vardı)  Big Grin
Ancak traştan sonra üzerimize sıkmaya parfüm ariyorsak hiç yüzlerce lira para vermeye gerek yok cünkü bu fazlasiyla iş görüyor.50 cc 15.90tl fiyatiyla çok daha pahali parfümlerden daha iyi iş cikariyor tam bir f/p ürünü..
Esans olarak ferah bir koku isteyenlere tavsiyem 1) green tea 2)lemongrass&honey 3)neroli 4) ice

Son olarak ,bu markayi gördüğümde ilk aklima gelen ve beni heyecanlandiran sey ,geleneksel tirasçilar icin aftershave,balm ve tiras sabunu da uretip uretemeyecekleri sorusu oldu.Bir türk firmasi olarak bizimde bu pazarda böyle ürünlerle bol çesitlilikle yer almamiz gerektigini düşünüyorum.
Acaba forumumuzun ileri gelenleri ve üstadları Atalier Rebul firmasina bu konudaki isteklerimizi iletirse bizi ciddiye alip islak tiraş icin  ürünler üretirlermi?
Umarim yazimi beğenmişsinizdir
Görüşlerinizi,fikirlerinizi mutlaka yazin degerli komsularim
Herkese bol keyifli tıraşlar
Gayet güzel bir inceleme olmuş, tebrikler.
Selamlar komşum, elinize sağlık . Acaba normal rebul yeşil çay kolonyası ile arasında koku farkı var mı karşılaştırma şansınız olabilir mi, minik şişelerde 2-3 liraya denemelik, çantada taşımalık olarak satılıyor migroslarda ?
(23/01/2017, Saat: 23:34)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar komşum, elinize sağlık . Acaba normal rebul yeşil çay kolonyası ile arasında koku farkı var mı karşılaştırma şansınız olabilir mi, minik şişelerde 2-3 liraya denemelik, çantada taşımalık olarak satılıyor migroslarda ?

Komşum bizzat denemedim ama şöyle mantık yürüterek cevap vermek istiyorum.Bende normal rebul mandalina kolonyası var atalier rebul da da mandalin var kokladigimda pek bi fark göremedim ama kalicilik konusunda atalier rebul daha iyi sanirim esans daha yoğun dolayisiyla kalicilik ta daha iyi
Teşekkür ederim cevabınız için komşum.
@Gkn17 komşum elinize sağlık inceleme için teşekkürler.
Emeğiniz için teşekkürler komşum.
Selamlar @Gkn17 komşum, elinize sağlık, güzel bir araştırma olmuş. Bende Atelier Rebul'ün Home fragrance serisini biliyorum ve çok beğeniyorum. Beğendiğinize göre EDC da denemek isterim.
(24/01/2017, Saat: 21:34)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar @Gkn17 komşum, elinize sağlık, güzel bir araştırma olmuş. Bende Atelier Rebul'ün Home fragrance serisini biliyorum ve çok beğeniyorum. Beğendiğinize göre EDC da denemek isterim.

Sagol komşum beğenmene sevindim.Bu arada Atalier yazmisim konu basligini herkesten özür dilerim sen yazinca doğrusunu dikkatimi çekti Smile
Fiyatina göre gayet iyi, tıraş sonrasi yüzümüze sürmeden ensemize,omuz boşluklarına ,elimize veya kiyafete falan sıkılabilir komşum
Komşum, AS Balm kullandım. İçeriği pek masum gelmedi, biraz da yanma oldu cildimde, pek kullanmıyorum. Kokusu güzel ve kalıcı..
8b29c9a0765f945891e45f9f436d0fed.jpgbe43cb545584d8d2d1ed35e28004dcdc.jpg
Sayfalar: 1 2 3