Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Altın Elbiseli Adam'ın Geleneksel Tıraş Video'su
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Kendisi motorcular arasında çok sevilen birisidir. Bilhassa interneti aktif kullanan motosiklete meraklı arkadaşlarında sıkı takibindedir. o nedenle geleneksel tıraşı merak edip buralara uğrayacak arkadaşlar mutlaka olacaktır...
(05/01/2017, Saat: 21:45)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum bunun kısıtlamadan kaynaklı olacağını sanmıyorum şuan youtube fazlasıyla izleyebiliyorum link olmasa bile başlık yazarsanız kendimiz bulabiliriz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

komşum az önce izledim, muhteşem, özellikle '' bu işleri kovalayan '' benzetmesine çok güldüm Smile
(05/01/2017, Saat: 23:26)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]komşum az önce izledim, muhteşem, özellikle '' bu işleri kovalayan '' benzetmesine çok güldüm Smile


Acaba biri fırçanın domuz kılı olduğunu söylese mi? Soğur mu acaba tıraş işinden


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pek fazla izlemedim kendisini ama bana nedense yapmacık geliyor. Bu videoda da geleneksel tıraşa rağmen benzer bir hava aldım.
yapmacık değil. Motosikletler hakkında yalan yanlış değilde, doğruları konuştuğu için sevilmez camia'da. Ama biz seyredenler olarak hastasıyız babuşun.
Bu sabaha çok kötü bir haberle uyandık. Bu şekilde olmamalıydı.
Işıklar içinde uyusun.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-...i-1945206/
28svdb4.jpg

Turkiyede genc buyuk bir kesim, motoru, guvenligi, kıyafeti korumayı, lastigin kaskın onemini Altın Elbiseli Adam, Barkın Bayoglundan ogrenmistir. Turk motosiklet dunyasına buyuk katkıları olan, modelcilik dunyasında da ayrıca tanınan emekleri olan, bizler gibi hobileri olan, dolu beyinli, egitimli gencecik hayat dolu arkadasımızdi.

Huzur icinde yatsın. Şu anda şoktayım. Buyuk kayıp, Allah rahmet eylesin.



Allah rahmet eylesin , mekanın cennet olsun güzel insan ..
Böyle güzel bi insan, bu konuda bu kadar yetkin bi insan bile trafikte onüne atlayan bir aptal yaya yüzünden vefat etti ya söyleyecek sözüm yok! Başımız sağ olsun. Çok sinirliyim. Çok üzgünüm.
Büyük kayıp başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6