Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Hediye Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba arkadaşlar. Gireceğim sınav dolayısıyla uzun zamandır forumda aktif değildim. Bu mesajımla geri dönüş yapmış oldum Smile
Forumda evlilik konusunda benden çok daha tecrübeli arkadaşlar, abiler olduğunu bilerek sizden tavsiye istiyorum. Geçenlerde evliliğimizin 1. yılını doldurduk. Eşim sağolsun hediye olarak bana en sevdiğim parfümü almış. Ben de şimdi kendisine bir hediye vermek istiyorum ancak bir türlü aklıma anlamlı bir hediye gelmedi. Tavsiyede bulunup bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Kadınlar genelde takıya bayılırlar. Eğer eşinizin de merakı varsa bir düşünün derim. Yüzük olur, kolye/küpe seti olur hatta varsa tek taş yüzüğü yenilemek bile olabilir (Tabi daha büyük taş olmak kaydıyla Big Grin ) Ancak her şeyden önemlisi bütçeniz. Duruma göre çok seçenek var.
(27/12/2016, Saat: 16:05)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kadınlar genelde takıya bayılırlar. Eğer eşinizin de merakı varsa bir düşünün derim. Yüzük olur, kolye/küpe seti olur hatta varsa tek taş yüzüğü yenilemek bile olabilir (Tabi daha büyük taş olmak kaydıyla  Big Grin ) Ancak her şeyden önemlisi bütçeniz. Duruma göre çok seçenek var.

Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim. Tek taş yüzüğü yenilemek, hele ki daha büyük taşlı bir yüzük, bütçemi oldukça zorlar. @msakalli hocam mesajı eşiniz yazmadı değil mi Big Grin Eşimin kolye, küpe gibi şeylere pek ilgisi yok. O yüzden takıları seçenekler arasında değerlendiremiyorum. Varsa başka tavsiyeniz, siz de evliymişsiniz o yüzden halden anlayan tavsiyeler bekliyorum Big Grin, dinlemeye hazırım.
Yok yok mesajı ben yazdım Smile Benim eşim takı sevdiği için ben ne zaman hediye almakta/seçmekte zorlansam bu işimi kolaylaştırır. Çünkü hem ürün çeşidi hem de fiyat seçeneği fazla. Siz de böyle bir durum yokmuş madem, bir düşünelim bakalım. Özellikle 1. yıl dönümü olduğu için belki biraz daha özel bir hediye olması lazım.

Haydi evli arkadaşlar, bir el atalım komşumuza yardımcı olalım Smile
(27/12/2016, Saat: 16:26)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok yok mesajı ben yazdım  Smile Benim eşim takı sevdiği için ben ne zaman hediye almakta/seçmekte zorlansam bu işimi kolaylaştırır. Çünkü hem ürün çeşidi hem de fiyat seçeneği fazla. Siz de böyle bir durum yokmuş madem, bir düşünelim bakalım. Özellikle 1. yıl dönümü olduğu için belki biraz daha özel bir hediye olması lazım.

Haydi evli arkadaşlar, bir el atalım komşumuza yardımcı olalım  Smile

Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlardan birisi eşim de zaman zaman foruma giriyor diye yazmıştı. O siz misiniz acaba diye düşündüm bir an Big Grin Takılar arasından hediye seçmek kolay da ödemek biraz zor Big Grin Özel bir hediye olmasını istediğim için seçmekte zorlanıyorum zaten. Aslında aklımda haftasonu İstanbul'a gidip bir şeyler yapmak var ama havalar da iyice soğudu. Nasıl olur bilemiyorum.
Komşum sanırım forum ahalisi bu hediye işlerinden elini eteğini çekmiş Big Grin
Lamy kalem olabilir.
Görünümü ve kalitesi güzel ve fiyatları bütçenizi zorlamaz.
(27/12/2016, Saat: 16:40)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lamy kalem olabilir.
Görünümü ve kalitesi güzel ve fiyatları bütçenizi zorlamaz.

O hediye bana çok uyar da komşum eşimin pek beğeneceğini sanmıyorum. Yine de teşekkür ederim.
(27/12/2016, Saat: 16:37)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum sanırım forum ahalisi bu hediye işlerinden elini eteğini çekmiş Big Grin

Çünkü herkes kendine çeşit çeşit tıraş ürünü almakla meşgul Big Grin Eşleri düşünen yok.

Eve sürekli paket geliyor, eşim sanıyor ki kendisine hediye aldım, oysa ki çoğunluğu tıraş ürünü. Geçenlerde Amazon.de 'den kendime bir puro kutusu aldım, eşime de rüşvet olarak bir takı seti Big Grin Utandım artık, ara sıra eşleri de görmek lazım Smile
(27/12/2016, Saat: 15:57)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar. Gireceğim sınav dolayısıyla uzun zamandır forumda aktif değildim. Bu mesajımla geri dönüş yapmış oldum Smile
Forumda evlilik konusunda benden çok daha tecrübeli arkadaşlar, abiler olduğunu bilerek sizden tavsiye istiyorum. Geçenlerde evliliğimizin 1. yılını doldurduk. Eşim sağolsun hediye olarak bana en sevdiğim parfümü almış. Ben de şimdi kendisine bir hediye vermek istiyorum ancak bir türlü aklıma anlamlı bir hediye gelmedi. Tavsiyede bulunup bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

komşum tek tavsiye emin olun pişman olmazsınız
bir tane deri bayan çantası alın.
ama evde çok var demeyin her daimim vazgeçilmezleridir. Smile
(27/12/2016, Saat: 16:46)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çünkü herkes kendine çeşit çeşit tıraş ürünü almakla meşgul  Big Grin Eşleri düşünen yok.

Eve sürekli paket geliyor, eşim sanıyor ki kendisine hediye aldım, oysa ki çoğunluğu tıraş ürünü. Geçenlerde Amazon.de 'den kendime bir puro kutusu aldım, eşime de rüşvet olarak bir takı seti  Big Grin  Utandım artık, ara sıra eşleri de görmek lazım  Smile

Doğru söze ne hacet Big Grin İndirimler ve Fırsatlar konusundaki paylaşımlar zaten durumu özetliyor Wink
Evlendiğimden beri kendime özel olarak birkaç şey almışımdır. Baya duruldum diyebilirim ama büyük vurguna hazırlanıyorum. Big Grin Sınavı da atlattım ya bilgisayar ya play station almayı düşünüyorum. Neyse konu dağılmasın.
Sayfalar: 1 2 3 4