Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba tıraşı sevenler ve sevdirenler...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Aslında bu mesajı gecenin bir köründe yazmak istemiyordum. Ama uyku tutmadı ya da dayanamadım bu siteyi öğrendikten sonra gerçekten ben bunca yıl kendime ne eziyetler etmişim dedim yaklaşık 12 senedir her gün tıraş olan biri olarak (tatil günleri hariç tabi Smile)
Uzun lafın kısası aranıza katılmaktan çok mutluyum.
Babamdan kalma gilette vardı bundan altı ay önce istanbuldan kapıp getirdim evime kullanacam diye ama ne fırçasını aldım ne jiletini ne sabununu.. Sanki tek başına tıraş edecekSmile) bi daha ki sefere onları da alıcam.
Tekrar İstanbul'a gidene kadar bir takım tavsiyeler istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler şimdiden...
Bu sitenin kurucularına ve siz değerli insanlara tekrar merhaba....2lu2zrq.jpg
Hoşgeldiniz , baba yadigarı bir gillette . Kıymeti bilinip de kullanılması vs. dikkat edilmesi gereken bir alet .Şimdiden hayırlı tıraşlar ,,,
Hoş geldiniz komşum, hayırlı olsun bu başlayış şimdiden.
Sokaktaki seyyar satıcılardan bile bulabileceğiniz Türk malı bir domuz fırça, arko stick sabun, arko krem, permasharp jilet ve plastik tas ile bile başlayabilirsiniz bu tutkuya . Koku ve performans çok kişisel bütün ekipmanlar için herkes iyi de kötü de yorum yapabiliyor en iyisi ucuz set ile başlayıp yavaş yavaş deneye deneye size en güzel geleni bulmak.
-Hoş geldiniz. Elinizdeki alet sanırım Gillette Slim. Kıymetini bilin Smile
-Çok uygun fiyata domuz fırçalar var. Domuz olmaz derseniz Rossmann marketlerde uygun fiyata Isana pure badger (porsuk) fırça var. (Başlangıç için öneririm, yoksa tavsiye etmezdim)
-Arko krem/sabun
-Permasharp (kolay bulunur) veya Astra yeşil (bu da kolay bulunuyor, ben pek anlaşamıyorum ama seveni çok) jilet (Azar azar alın, deneyerek kendinize uygun markaları keşfedersiniz)

Bunlar nispeten uygun maliyetli ürünler. İnternette yerli sitelerde de başlangıç için bu veya benzer ürünler bulabilirsiniz. Derya deniz bir konu bu. Şimdilik böyle başlarsınız, ekonomik durumunuz ve/veya ilginize göre gerisi gelir zaten. Keyifli tıraşlar.
Öncelikle hoşgeldiniz,
Elinizdeki alet kodundan (T3) anladığım kadarıyla alet 73 Gilette Super Adjustable (black beauty). Biraz temizlik ile başka bir alete ihtiyaç duymadan yıllarca kullanabilirsiniz. Çok başarılı ancak biraz agresiftir. Küçük numaralardan başlamanızı tavsiye ederim.
İyi tıraşlar Smile
(05/12/2016, Saat: 12:20)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]-Hoş geldiniz. Elinizdeki alet sanırım Gillette Slim. Kıymetini bilin  Smile

Ben ilk başta slim gibi düşündüm ama sap kısmına dikkatlice bakınca sanki siyah gibi. Black beauty olabilir.
Hoşgeldiniz evladiyelik bir makina güle güle keyifli traşlarda kullanın
Kulübe hoşgeldiniz Smile
@Zıpkın komşum hoşgeldiniz. Güzel yazmışsınız, Babayadigarıyla başlamakta çok hoş keyifle kullanın.
İyi forumlar zevkli tıraşlar..
Hos geldiniz, iyi forumlar
Sayfalar: 1 2 3 4