Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Amatör traştan çıkan sivilce
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
4 senedir tıraş oluyorum ve başta yaptığım amatörlük yüzünden sivce problemim var tabi sivceler az ve küçük ama yine de çirkin duruyorlar.yuzum de yaglandi acaba önerebileceginiz bir krem vb. Var midir? Şimdi ye kadar garnier 3ü1arada ve dove sabunu kullandim da işime yaramadi...
Dostum

Her aklına gelen soru icin konu acıyorsun. Bu isi ogrenmek istiyorsan, merak ediyorsan biraz zaman ayırman lazım. Bu forumu, eski konuları incelemen okuman lazım.
Tuketim toplumu,kapitalist duzen bizleri hazıra alıstırdı, merak etmiyoruz, arastırmıyoruz okumuyoruz. Bu yuzden ulke olarak da, millet olarak da, kisisel olarak da gelisemiyoruz-degisemiyoruz.

Sozlerimi yanlıs anlamamanı rica ediyorum. Senin vesilenle tum yeni uyelere, bu isi gonul veren yeni dostlara dusuncelerimi paylasıyorum.

Sivilcelerinin olma sebebi, yanlıs acıyla kesiyorsun. ATG almaya calısıyorsun, yada cok bastırıyorsun. WTG-XTG ye alıstırman lazım sakalını oncelikle. Bu aletleri de permatik gibi bastırmaman lazım. Sapın ucundan nazikcene tutup tıras olmayı dene.
Tıras sonrası, sap kullanmayı dene.

Bunlar hızlı oneriler. Ama tum bunlar ve fazlası zaten forumun icinde var.
(23/10/2016, Saat: 13:34)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum

Her aklına gelen soru icin konu acıyorsun. Bu isi ogrenmek istiyorsan, merak ediyorsan biraz zaman ayırman lazım. Bu forumu, eski konuları incelemen okuman lazım.
tum bunlar ve fazlası zaten forumun icinde var.

+1
Forum yonetimine onerim; belli bir mesaj sayisina (ornegin 50) ulasmayan yeni uyelerin tanisma basligi bolumu disinda konu acamamasi.
Boylelikle yeni uyeler; hem eski  basliklari okuyarak kendi durumlarina uygun yorumlari bulabilirler ve diger konularda bilgilenir hem de forumda nerdeyse birbirinin aynisi olan konu basliklari olusmaz..