Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: bir merhaba da benden
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Değerli üstadlar herkese merhaba,

30 yaşındayım Kocaeli'de yaşıyorum, tıraş olmayı sevmeyen, yüzümde kirli sakal olduğunda kendimi daha iyi hisseden biriydim, fakat işim icabı düzenli tıraş olmam gerektiğinden tıraşı hobiye dönüştürmeye ve bu işten zevk almaya karar verdim.
İşte sizlerle tanışmam da bu vesileyle başladı; Forumu uzun zamandır takip ediyordum, bazı konularda az biraz fikir sahibi olana ve klasik tıraş'a olan ilgimden emin olana kadar üye olmak istemedim.
geleneksel tıraşa marketten aldığım wilkinson sword tıraş aleti ve fırça ile başladım kısa süre sonra tıraş aletinin üst kapağındaki plastik vida kısmı koptu. Bunun üzerine gidip tima tıraş aleti aldım sword'den sonra da epey beğendim fakat bu sefer de timanın sap ve mekanizma kısmında paslanmalar oluşmaya başladı.
Şimdi tıraş zevkini bir üst seviyeye taşımak için güzel bir fırça ve tıraş aleti arayışındayım. Tıraş aleti için ikinci el önerilere de bakınıyorum.
umarım ileride bizimde gipteyle okuduğumuz üstatlarımız gibi paylaşımlarımız olur ve bu ailenin bir ferdi olarak kabul görürüz.
Hoş geldiniz. Bir yanım İzmitli olduğu için ayrı bir severim Kocaeli'ni.
Aradığınız ürünleri 2. el ilanlarında bulabileceğiniz gibi aynı zamanda forum üyesi olan İmpa Ticaret'ten de temin edebilirsiniz. Keyifli forumlar Smile
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar, burası beyefendiliğin yaşadığı bir yer komşum , hele hele sanalda daha zorken ,siz çoktan bu ailenin bir ferdi olarak kabul gördünüz gitti :-)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim
Makina olarak Çelik olanları tercih edebilirsiniz yalnız burada makinaların karakterlerinin farklı olduğunu hatırlatayım ağresif mild gibi eldeki veriler doğrultusunda benim tavsiyem ayarlı makina seçmeniz yönünde olacak
Hoşgeldiniz Size kesinlikle pişman olmayacağınız bir tıraş aleti önermek isterim. Baili bd177
Hoş geldiniz. Doğru yerdesiniz, iyi forumlar. Smile
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. @msakalli üstadın dediği gibi 2.ci el ilanlarına bakabilirsiniz ve impa ticaretin extrashaving.com a da bakabilirsiniz
Hoşgeldiniz, sıhhatler olsun Smile
Hoş geldiniz. İyi forumlar.
Foruma hoşgeldiniz. Bence güzel ve temiz bir Muhle R89 veya EJ DE89 ile devam edebilirsiniz.
Sayfalar: 1 2