Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Palmolive stick
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(24/06/2013, Saat: 19:18)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar Palmolive stick acaba Yurtiçinde nasıl ve nerede bulabiliriz. Teşekkürler ederim..


http://www.geltir.com/thread-874-page-2.html
Bu kadar hızlı beklemiyodum Smile siparişi verdim. Çok sağolun Sayın Moderatörüm.
Tam bir F/P ürünü. Ötesi yok bence. 75 Euro Cent'e alınabilecek en muhteşem şey. Köpük performansı, nemlendiriciliği, koruyuculuğu ortanın üstü, kokusu sıradan fakat ferah. Bizim Arko'ya basar açıkçası.
bence de fiyatına göre çok iyi bir ürün. Yeğenim almanyadan yanlış hatırlamıyorsam 60 cent'e aldığını söylemişti. Bu fiyata gerçekten çok iyi bir ürün.
Palmolive Stick sabunun üretimi Eylül 2014 itibari ile durdurulmuştur arkadaşlar. Merak edenle ve sevenler bu kalan son stokları değerlendirsinler.
Çok da özlemeyeceğim Palmolive'i. Gerçi 5 tane stokta var Smile. Üretimin durdurulduğu bilgisini nereden aldınız komşum?
Yabancı guruplardan birinde gördüm. Kişi Colgate-Palmolive ile iletişime geçerek sormuş. Global olarak üretimin durduğunu şuan eldeki stokların tüketilmeye çalışıldığını söylemişler.
Stick yerine kase yaparlar belki Huh

Söylerken ben de inanmadım Smile
Çok özlenecek bir sabun değil mornetto komşum boşver, burnu tıkayıp speick ı köpürtürsün Smile
(22/01/2015, Saat: 00:04)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok özlenecek bir sabun değil mornetto komşum boşver, burnu tıkayıp speick ı köpürtürsün Smile

Yok yok tıkamam, bayılıyorum speicke Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8