Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Semogue 730HD vs Omega 626T, hangisini önerirsiniz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar, ilk porsuk kılı fırçamı alacağım, ebay ve diğer online alımlar paypal Tr'den çekildiği için imkansız benim için, dolayısıyla yurtiçinden alacağım. İmpa ticaretten daha önce alışveriş yaptım ve memnun kaldım oradan alabilirim diye düşünüyorum, internet sitesi üzerinden baktığımda Semogue 730HD ve Omega 626T' yi gördüm uygun olabilecek olan, silvertip olsun,dayanıklı, kaliteli olsun istiyorum fakat bütçem de çok değil. Siz bu ikisinden hangisini önerirsiniz, ya da alternatif ne önerirsiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Merhaba komşum, ikisi de güzel fırçalar, ben Omega 621 kullanıyorum ve memnunum. 626 modelini de araştırmıştım, güzel yorumlar vardı. Bence Omega alınabilir. Yapım kalitesi ve sunumu kaliteli

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Semoj HD 21 mm küçük düğümü, oldukça yumuşak yapısı ve zayıf omurgası ile fluppy sayılabilecek, sap ergonomisi yüksek ve fakat benim maymun iştahım olmasa bir insanın ömrü hayatında yegane kullanabileceği bir fırça..

Temizliği kolay, köpük yapmasında sabun krem ayırt etmez, ciltte yumuşak kısaca silver tip fırçanın tüm hususiyetlerini üzerinde barındıran ve fakat bir rooney, bir thater olmayan ama hiç de geri kalmayan çok çok güzel bir fırça, asla pişman olmazsınız..
selamlar hocam...
omega fırçalar daha az omurgalı semogueler daha omurgalı fırçalar oluyor genellikle.Ben semogue soc 'u fazla omurgalı bulduğumdan kullanamadım dolabımda duruyor.Omega 6113 yüzde çiçek gibi açıldığı için bu da beni memnun etmedi.Bu yüzden simpson duke 2 best badger aldım.Ayrıca tipsoft manchurian'ımda yolda.Ben ikisini de önermem.Tipsoftu test edicem bilgi veriririm
İyi günler...
İkisi dışında Thater fırçaları tavsiye ederim impa ticarette mevcut
Frank Shaving 26 mm, bu fırçayı da bir araştırın derim.
Selam,
Ben 10 gün önce sırf porsuk merakımı gidermek için Karabulut ticaretten 65 tl ye omega 63170 porsuk fırça aldım.Çok begendimmi ,hayır ilk defa porsuk deneyeyeim diye aldım.Bana göre 10 üzerinden 6 gibi.PURE denilenlerden.Hissedilir derecede batıcı.Alternatif olabilir diye yazayım dedim.Seçim sizin.
Thater fırçalar maalesef benim maddi durumumu fazlasıyla aşıyor.
Başlıktaki fırçalardan tam semogue almaya karar vermişken Simpsons colonel x2L fırçanın da yakın bir fiyata sahip olduğunu farkettim. Onu almaya karar verdim komşular ama son bir yorum isteyeyim sizden kullanan var mı ne dersiniz?
Simpson comodore X3 mevcutsa Onuda tavsiye ederim
(10/07/2016, Saat: 19:41)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Simpson comodore X3 mevcutsa Onuda tavsiye ederim

Sanırım o mevcut değil sitede göremedim, çok mu bariz fark var aralarında ?
Sayfalar: 1 2