Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Semogue 730HD vs Omega 626T, hangisini önerirsiniz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Colonel X2L 46mm. loft uzunlugu ve simpson un best kil yapisina sahip.. firca yuzde yayilmiyor ve bazen hafiften batici ozellik tasiyabiliyor. Konu basligindaki fircalardan farkli ozellikleri var. Ayni fiyat araliginda semogue soc 2 band i da degerlendirmeye alabilirsiniz. Benim tercihim backbonu guclu colonel e gore daha fazla yayilan soc 2 band tan yana olurdu.
(10/07/2016, Saat: 19:53)Zeman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Colonel X2L 46mm. loft uzunlugu ve simpson un best kil yapisina sahip.. firca yuzde yayilmiyor ve bazen hafiften batici ozellik tasiyabiliyor. Konu basligindaki fircalardan farkli ozellikleri var. Ayni fiyat araliginda semogue soc 2 band i da degerlendirmeye alabilirsiniz. Benim tercihim backbonu guclu colonel e gore daha fazla yayilan soc 2 band tan yana olurdu.

Onu da araştırayım, teşekkürler.
Simpsons colonel geldi arkadaşlar, yorum yapmadan önce biraz fırçaya alışayım öyle değerlendireyim dedim. Çok sevdim,gövde ve knot kalite hissini sonuna kadar veriyor. Sanırım best badger almak da benim için şans olmuş, domuz kılı fırçaya alışmış biri olarak bu bile çok yumuşak geldi yüzüme silvertip alsam sanırım memnun kalmayabilirdim. Kremler ile sabundan daha iyi anlaşıyor gibi şimdilik.
Sayfalar: 1 2