Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş aleti ve fırça önerileriniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar. Ben şu an yuma marka tıraş aleti kullanıyorum fakat kararma oluyor ve kalitesiz. Yumanın sevdiğim tarafı jilet tamamen oturuyor ve ayarlama ile uğraşmıyorum.Fakat jilet değiştirirken elimi kesmekten korkuyorum.O yüzden jilet sıkıştırma işlemi daha kolay olan bi alet istiyorum. Şu an ihtiyacım olan güzel bi tıraş aleti ve sentetik fırça. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
Alın bir rimei,başınız ağrımasın,hem ilk etap için cebinizi yormaz hem de tıraş kalitenizi arttırır.Sentetik fırça konusu için biraz bekleyin.Güzel bir omega işinizi görecektir.Saygılar,selamlar.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben hep ayarlı makina tavsiye ediyorum futur ve progress ..vs

Sentetik fırça için razorock İtalyan flag olanı yumuşacık güzel bir fırça
(19/06/2016, Saat: 18:39)KuzeyTurk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alın bir rimei,başınız ağrımasın,hem ilk etap için cebinizi yormaz hem de tıraş kalitenizi arttırır.Sentetik fırça konusu için biraz bekleyin.Güzel bir omega işinizi görecektir.Saygılar,selamlar.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler cevabınız için. Bakalım hangi öneriler gelecek daha.
(19/06/2016, Saat: 18:53)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben hep ayarlı makina tavsiye ediyorum futur ve progress ..vs

Sentetik fırça için razorock İtalyan flag olanı yumuşacık güzel bir fırça
Hocam o makinalar şu an için pahalı. ilerde bende düşünüyorum almayı Smile
Kesinlikle rimei harika bir alet. Ondan sonra tabiki rocnel se.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar Rimei ,razorock İtalyan flag olanı bi de @martin amcanın tıraş sabununu(şu an satışta var mı bilmiyorum) tek bir yerden sipariş edebilme imkanım var mı?
Alet olarak mingshi kelebek tipi alet düşünür müsünüz?Hem ucuz(12 tl) hem de jilet yüklemesi kolay.
Ben aletleri çok bilmiyorum rimei önerdiler. mingshi mi iyi rimei mi? Hangisi daha konforlu jilet tutuşu hangisininki iyi?
Hocam İmpa Ticaret Mustafa Bey var,sitesi extrashaving.com,bütün alet ve sabun/krem yani aradığınız ne varsa orada bulabilirsiniz.Rimei ve ming shi konusunda forumda araştırma yaparsanız bulur,okursunuz.fiyat konusuna gelirsek ming shi 12, rimei 6 lira,ben oyumu rimeiden yana kullanıyorum.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forumun satış bölümünden progress almanızı tavsiye ederim eğer durumumuz müsaitse. Ayarlı alet 4x4 gibi her yola gelir.
Sayfalar: 1 2