Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: The Body Shop Maca Root
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
GORSEL-9_b.jpg

FOR MEN MACA ROOT TRAŞ KREMİ 200 ML KAP/125 ML TÜP
Cildi rahat bir traş için hazırlayan zengin bir kremdir. Aynı zamanda bakımını sağlar, nemlendirerek yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakır. Doğal taze bir kokusu vardır.


Arkadaşlar internette dolaşırken denk geldim ve Body Shop tan 26 liraya aldım.Peru'daki Maca bitkisinin kökünden yapılıyor.İnternette hakkında çok güzel yorumlar vardı hatta çoğu pahalı ürünlerle aynı performasnı verdiği söyleniyor.Ayrıca çok güzel nemlendiriyor ve kısa sürede güzel kıvama gelebiliyor.

Bir gün Body Shop'un önünden geçersiniz uğrayıp bir bakın kutusu açık oluyor kokusu sizi cezbedebilir Smile
ben de aftershave'inin kokusunu çok beğenmiştim.güle güle kullanın.
(01/10/2011, Saat: 22:20)ulysse6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben de aftershave'inin kokusunu çok beğenmiştim.güle güle kullanın.

Teşekkürler Smile
Ufak bir inceleme yapayım sizin için becerebilirsem Big Grin Öncelikle belirtmeliyimki cildim çok kuru olmasına rağmen başarıyla nemlendiriyor ve kuruluk hissini ortadan kaldırıyor.Daha önce Arko Cool tıraş kremi kullanıyordum ondan sonra fark belirgin şekilde ortaya çıktı.Geçen gün de forumdan okuduktan sonra Arko Moist aldım ancak bu kremin yanına gelemedi nemlendirme olarak.Ama şunuda belirteyim Arko Moist'u 1 kere denedim yanlış bilgilendirme yapmak istemem.En azından birkaç kere daha deneyeceğim Smile Nemlendirme özelliği dışında çok ama çok güzel bir kokusu var ve yüzüne sürdüğünüzde aldığınız keyif bambaşka oluyor Big Grin Ayrıca çok kısa sürede güzel kıvama geliyor krem arkoda 5 uğraşıyorsam bunda 2 uğraşıyorum diyebilirim.Aklıma gelenler bunlar sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım Wink
Geçenlerde denedim,ama koku olarak beni pek cezbetmedi.Ancak alıp deneyeceğim.
Kullandım.Fena bir ürün değil.AÇıkçası Nivea Kremden pek farkını göremedim.
Cildim biraz yağlı.Krem cildimde sanki çabuk kuruyor.Daha fazla kullandıkça yorumlarımı eklerım.
Kokusuna gelince doğal bir koku,abartılı bir keskinlik yok.
Kullandıkça başarılı bulmaya başladım.emlendırmesı guzel,kokusu güzel.
Birde tıraş ekipmanlarımın bulunduğu dolabın kapağını açtığımda mukemmel bır koku geliyor,Oscar De Le Renta Pour Loui tarzında.
TAhmınım tıraş fırçamdan yayılıyor bu koku.Çok beğenıyorum.
sevdiniz mi???
(28/11/2011, Saat: 19:18)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok pahalı ama TR de bulunabilen nadir kremlerden.
sadece TRde bulunabilenler açısından bakarsak???
(29/11/2011, Saat: 10:57)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel hoş ama Tobs daha bir başka sanki.
(29/11/2011, Saat: 12:20)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sadece TRde bulunabilenler açısından bakarsak???
(29/11/2011, Saat: 10:57)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel hoş ama Tobs daha bir başka sanki.

Al al pisman olmazsin cok guzel krem Wink
geçen hafta 5 gün bu kremle tıraş oldum.nemlendirme işinde bence diğer sabun kremlerden daha iyi demek biraz abartılı olur. kokusunu beğendiğimi söylemiştim: kokusu neye benziyor derseniz nemlendirici krem kokusu yer elması,pancar ve toprak karışımı gibi bir koku.elimde eskiden kalan diadermine marka bir nemlendirici kremle nerdeyse aynı kokuyor.köpük verimliliğinde arko kremlerle yarışabilecek bir krem değil. tahrişe karşı koruyuculuk vs gibi konularda bi yorum yapama.(kremle beraber tanımadığım ve agresif bir aleti kullanmam at başı gittiği için) iyi krem ama bence 25-30 liranın hakkını verir mi vermez.bahsettiğim tip kokuları seviyorsanız alabilirsiniz veya aynı paraya 1 lt arko krem çeşitlerinden alabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8