Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba,

1999'dan beri iş nedeniyle hafta içi her gün traş oluyorum. Bir ay öncesine kadar gillette en son kartuşlu ne çıkardıysa (sensor, mach3, fusion, proglide, toplu proglide) onu kullandım. Bir ay önce marketten yeni jilet alacakken proglide'ın 3'te biri fiyata wilkinson classic'i görünce denemeye karar verdim.

Böylece hobi portföyüme (bilgisayar, bisiklet, elektronik, fotograf, vs.) en ucuz ve ekonomik katkısı olan tek hobiyi eklemiş oldum Smile

Gerçi sabun ve jilet derken bir ayda 100 lira filan harcadım ama uzun vadede ekonomik olacağını düşünüyorum (tabi makine, fırça, sabun koleksiyonu filan yapmaya kalkmazsam Wink )
(25/05/2016, Saat: 13:33)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gerçi sabun ve jilet derken bir ayda 100 lira filan harcadım ama uzun vadede ekonomik olacağını düşünüyorum (tabi makine, fırça, sabun koleksiyonu filan yapmaya kalkmazsam  Wink  )

Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Ben de ilk başlarda ihtiyacım olan kadar alıp bırakırım diyordum ama hiç de öyle olmadı. On küsür makine, on küsür fırça ve otuz küsür krem ve sabun şu an kullanımda Big Grin pişman mıyım, kesinlikle hayır.
Islak tıraş sevdası dediginiz gibi para harcatmaz uzun vadede buyuk tasarruf yaparsınız... deermisim Smile Smile
Hosgeldiniz, gazanız mubarek olsun.
Hoşgeldin @posicor;
Umarım tıraşlarınız daha keyifli hale gelecektir Smile
Aramıza hoşgeldiniz. Herkes zaten ucuz diye başlıyor ama bir kaç üye hariç tasarruf sağlayanı daha görmedim. Big Grin
@posicor hoşğeldiniz keyifli traşlar ve forumun keyfini çıkarmanızı dilerim.
Öncelikle hoşgeldiniz. Ben de toplam 6 lirayla 2 yıl geçinirim diye başladım ama sabun, tas ve almayı düşündüğüm ustura derken 70-80 liraya dayandı.
Başta çok masum bir amacım vardı sizin gibi Big Grin
Kulübe hoşgeldiniz.
(25/05/2016, Saat: 13:33)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böylece hobi portföyüme (bilgisayar, bisiklet, elektronik, fotograf, vs.) en ucuz ve ekonomik katkısı olan tek hobiyi eklemiş oldum Smile

Hoşgeldiniz, sıhhatler olsun Smile
Nedense alıntı yaptığım kısmın, kapa parantez sonrasını okurken içimden gülmek geldi Smile
Hoşgeldiniz, İş hobiye gelince geleneksel tıraş pek ekonomik olmuyor malesef, Keyifli tıraşlar.
Sayfalar: 1 2