Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tam jilet takilan usturalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tam jilet takilan usturalardan kullanan var mi ? Yarim jiletlilere gore avantaj ve dezavantajlari neler? 2 türü de kullananlar yardimci olurlarsa sevinirim.
Tam jiletten kasıt nedir hocam? Onu biraz açar mısınız?
(05/05/2016, Saat: 23:09)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tam jiletten kasıt nedir hocam? Onu biraz açar mısınız?
Ornek: http://www.giftsandcare.com/en/more-bran...ional.html
Bu shavette'lerde jilet kırılmadığı için yüklenmesi çok kolay oluyor. Tıraşında bir fark yok ama gövde kalınlaştığı için boyun altında manevra zorlaşıyor ve bazı yerlerde tek el kullanıyorsanız tıraş ettiğiniz yeri net göremiyorsunuz.
(06/05/2016, Saat: 09:41)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu shavette'lerde jilet kırılmadığı için yüklenmesi çok kolay oluyor. Tıraşında bir fark yok ama gövde kalınlaştığı için boyun altında manevra zorlaşıyor ve bazı yerlerde tek el kullanıyorsanız tıraş ettiğiniz yeri net göremiyorsunuz.
Cevap için teşekkürler ederim, 1 tane tercih hakkınız olsa hangisini tercih edersiniz? Yükleme kolaylığından dolayı tam jiletli modelleri mi? Yoksa manevra kabiliyetinden dolayı yarım jiletli modelleri mi?
Ben yarım jiletli olanı seçerdim. Geçen gün tekrar ustura tıraşı oldum, burun altı kısımda manevra zorluğu yaşadım. Sizin paylaştığınız kalın ustura ile pek çok noktada tıraşım eksik kalırdı.
hep niyetim var
bir türlü kısmet olmadı

tek düşündüğüm
jiletin diğer tarafını takarken kullanılan tarafı nasık temizlemek gerektiği
Tam jilet takılanın kolay tarafı, jileti kırma derdi yok ama dedikleri gibi kafa yapısından dolayı manevrada zorluk olabilir.
Benim tercihim paraya kıyıp Feather Artist Club almak. Smile