Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Kaç perdede tıraş oluyorsunuz ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(27/08/2020, Saat: 20:25)sohayli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum benim de cildim komple hassas. Boyunda atg olunabilir ancak cildinize uygun makine ve jilet kombinasyonunu bulmanız gerekir. Mesela ben yeşil astra ve Gc 84 ile boyunda ters alabiliyorum ancak permasharp ve Gc bir araya gelince deneyemiyorum bile. Tersten dokunduğum anda başıma gelecekler hakkında permasharp beni uyarıyor.
Velhasıl çok ısrarcı olmadan yavaş yavaş jileti deneyip bulmak gerekir.


https://zbm.co/u/9XRJPJ?r=333204178

Komşum çok teşekkür ederim yorumun için.Boyun bölgesinde keskin,kaliteli jilet kullandığım zaman tersten alabiliyorum ve hiç tahriş olmuyor.Uzun zaman cildim hassas diye konforlu jiletlere yöneldim ancak anladım ki benim cildim keskin jiletleri seviyor.(permasharp hariç Big Grin )
Standardım bastırmadan günlük 3 perde tıraş olmak. Acelem varsa yüzümü hafif gerdirerek 2 perde tıraş olduğum da oluyor.
Dönemden döneme, durumdan duruma değişebiliyor bu durum. Genellikle üç perde olsam da bir sebeple tahriş yaşadığım dönemlerde tek perde sakal çıkış yönünde tıraş oluyorum. Oyumu üç perde olarak kullandım ama 1-3 arası diyeyim.
(31/08/2020, Saat: 21:10)tiffanygt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dönemden döneme, durumdan duruma değişebiliyor bu durum. Genellikle üç perde olsam da bir sebeple tahriş yaşadığım dönemlerde tek perde sakal çıkış yönünde tıraş oluyorum. Oyumu üç perde olarak kullandım ama 1-3 arası diyeyim.

Sn. @tiffanygt Komşum, 2 perde anlaşsak ?? Big Grin
2 perde artı rötüş şeklinde oluyorum.Asında rötüş yapmasamda olabilir ama yüzümdeki bazı yerlerde sakal çıkış yönünden dolayı sıkıntı oluyor.
Geleneksel tıraşa ilk başladığımda, bbs olmak için 3 perde oluyordum. Şimdilerde rahat rahat , kendimi kasmadan 2 perdede tıraş oluyorum, keyfime bakıyorum   Smile
Benim aşırı temiz olsun gibi bir kaygım olmadığı zaman çoğunlukla 1, bazen de hatalar gördüysem 2 perdede tamamlıyorum tıraşımı.
2 perde ve sonrasında kontrol amaçlı ufak rötüşlar. Slant ile traş olmaya başladıktan sonra 2. perdede alacak fazla bir şey kalmamaya başladı ama
Tek perde günlük tıraş. Ustura ile. Arada bir ufak tefek kalıntılar olsa da rahatsız etmiyor.

meizu X8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerdirerek tek perde tıraş oluyorum. Sakal köklerinin belli olup ele gelmesi beni rahatsız etmiyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17