Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Sakallarin Hizli Uzamasi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkeze selamlar öncellikle daha yeni araniza katildim.
Hemen konuya geceyim ben tras makinesiyle her gun tras olan biriyim ve geleneksel tirasa gecmek istiyorum.Bunun ilk sebebi tiras olduktan sonra kalan gri biyik ve sakal izi.Bu konuda cok takintiliyim beyaz tenli oldugum icin cok goze carpiyor. Bana uygun fiyatli bu sorunlari yasatmayacak tiras ekipmani onerebilir misiniz? Jilet,firca,sabun vb gibi. Simdiden tessekur ediyorum konuyla ilgilenenlere.
Öncelikle hoşgeldiniz, şayet benim gibi süt beyaz tenliyseniz ve sakallariniz da siyah renkliyse tıraştan sonraki o yeşil görüntüye maalesef bir çare yok, ya da en azından ben bulamadım. Diğer arkadaşlar ekipman konusunda yardımcı olurlar size.
Bende bayadir arastırıyorum fakat bir çare bulamadim. Umarim bulabilirim. Tessekurler konuyla ilgilendin icin.
Hepinize iyi pazarlar. Ben hergun tras oluyorum sakallarim cok hizli uzuyor sizdede boyle mi? Bunu duzene nasil sokabilirim? Bu arada geleneksel tras icin Merkur 34c dusunuyorum daha once hic jilet vurmadim bu yuzden uygunmudur sizin oneriniz var mi?
Bu bir lanet.

Sabah tıraş olup öğlen yüzü gri olanlarımız var.

Yapılabilecek bir şey yok. Keşke olsa.
Hocam merkur 34c ne diyorsun? Nasildir?
Hoş geldiniz komşum. Başlangıç için uygun bir makine olur. Daha uygun fiyatlı bir ürün düşünürseniz rimei yi tavsiye ederim.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok güzel bir alet ilk deneyeceğiniz alete çok para vermemeniz açısından rimei önerdim.
34c günlük tıraşta kullanan üyeler var.
Benim günlük tıraş tercihim futur en düşük ayar
Hoşgeldiniz. Tıraştan sonra Arko yada nıvea el ve yüz kremi kullanın fark edecektir. Be tıraş olurken cildinizi hafif gerdirin.
Foruma hoş geldiniz Roger34


Sent from my iPhone using Tapatalk