Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhabalar hemen tanışıp sorularıma geçicem :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamlar ben mert. 23 yaşında çomü de öğrenciyim. forumu yeni keşfettim hepinize bu güzel platformda olduğunuz için teşekkür ederim..


öncelikle sakallarımı beard men ler gibi biraz daha gürleştirmek istiyorum. bu sebeple beard oil ve beard balm kullanmak istiyorum..

türkiyede fonex kozmetiğe ait gummy diye bir marka var fakat güvenemedim?

yurtdışından getirten memnun kalan, yada türkiyede bulabileceğim sakal yağı, sakal balm ı gibi ürünler kullanan vs var mıdır?
Hosgeldin komşum merak etme kullan veya bu urunler yerine tavsiyeler verecek üstatlar sana en kisa zaman da yardımcı olur
Bu forum kesmek için, beslemek için değil Big Grin
Fonex, en azından ulkemiz icinde bulunabilecek orta-ortaustu kalite urunlerden.
Sitesine baktım ama goremedim. İmpaticaret Mustafa bey bir ara getirmisti beard oil diye hatırlıyorum. Dilerseniz ulasıp bir sorun .
http://www.extrashaving.com
(09/03/2016, Saat: 03:24)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fonex, en azından ulkemiz icinde bulunabilecek orta-ortaustu kalite urunlerden.
Sitesine baktım ama goremedim. İmpaticaret Mustafa bey bir ara getirmisti beard oil diye hatırlıyorum. Dilerseniz ulasıp bir sorun .
http://www.extrashaving.com

Hoşgeldiniz @salvador.deli.
Gözünüzden hiçbirşey kaçmadığı gibi gönül gözünüzdende kaçmıyor Serdar Bey Smile Edwin Jagger 50ML sandal özlü sakal yağı geldi. Fiyatı gün içinde listeme eklerim.
(09/03/2016, Saat: 03:09)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu forum kesmek için, beslemek için değil Big Grin

Abi cok guldum, benzerini yazıcaktım, simdi arkadas yeni yanlıs anlar diye yazmamıstım, siz yazmıssınız aynen katılıyorum Smile

@impaticaret
Dostum daha once de vardı baska bir getirdigin, demek o bitmis simdi yenisi gelmis arkadasın sansına. Bizlere verdigin dostlugun, hizmetlerin, yardımların artık seninle ozdestigi icin, tıras konusunda her derde devanın senden cıkması artık sasırtmıyor beni Wink
(09/03/2016, Saat: 03:09)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu forum kesmek için, beslemek için değil Big Grin

Zarar Big Grin

Bu arada Sevgili Mert, hoşgeldin. Sıhhatler olsun Smile
Hoşgeldiniz. Maalesef sakal gürlüğü genetik bir durum. Çıkmayan sakalı çıkartamazsınız. Sakal bakım ürünleri ve yağlar sadece çıkan sakalınızın daha sağlıklı ve temiz olmasına yardımcı olur.
@dikdik_s ustad blue beards revenge'in vardi sanırım onu kastediyorsunuz.

@salvador.deli siz de hoşgeldiniz
(09/03/2016, Saat: 20:52)kerimovic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@dikdik_s ustad blue beards revenge'in vardi sanırım onu kastediyorsunuz.

Aynen abi dogrudur, o bitmis daha guzeli gelmis. İhtiyacı olanlar gule gule kullansın. Bir arada bıyıklara badem yagı muhabbeti vardı eskiden, onunda faydası vardır herhalde Smile
Simdiden hayırlı olsun ve foruma hosgeldin arkadasım
Sayfalar: 1 2