Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Herkese selamlar...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Hepinize merhaba. Adim Mustafa Altun. 41 yasindayim ve Tokat'da yasiyorum.
Neredeyse 20 yildan fazladir kartuslu makineler ve kopuk, jel vs. kullaniyordum. Son bir kac yildir hemen hemen her tiras olmamdan sonra yuzumde sivilceler, kil donmeleri, tahris ve benzeri sikintilar yasiyordum. Bir kac kez internette arastirmama ragmen dogru durust bir cozum bulamamistim. Yaklasik bir ay once artik biraz da umutsuzca yine bir arastirma yaparken tiraskeyfim'e denk geldim. Uzatmayayim, oradan oraya derken forumla tanistim. O gunden beridir hemen hemen her bos kalisimda tapatalk uzerinden forumu acip okumaya basladim. Etrafimdaki insanlara forumdan bahsediyorum. "400 den fazla uyesi, 3000 den fazla konu varmis, sadece tiras ile ilgili" deyince herkesin gozleri aciliyor.
Genclik yillarimda 3-5 tel sakalimiz varken buyuk bir hevesle elime alip yuzumu cizik icinde biraktigim rahmetli babamdan kalma Yuma gunlerine geri donecegime hic ihtimal vermezdim. Hatta marketlerde klasik aletleri ve tiras sabunu, firca , tiras kremi gibi urunleri gordugumde "yahu bunlari kullanan var mi arkadas hala" diye dusunuyordum. Sonunda ben de Ocak sonu gibi 12.5 liraya aldigim Wilkinson Sword Classic ve Wilkinson jiletlerle yeniden klasik trasa donmus oldum. Korktugum kadar kotu bir tecrube olmayinca yeni aletler ve fircalarla devam ediyorum. Henuz A+ urunlere yonelmedim. WS ten sonra Orak ve RiMei aldim. Bir tane de Ali Biyikli usturam var. Simdilik boyle idare ediyoruz. Ust duzey ekipman almadan da devam edebilirim aslinda ama pek cogu anladigim kadariyle sadece meraklilari icin uretim yapan bu sektore kendimce destek olmak amaci ile yavas yavas da olsa guzel ve ust kalite bir set hazirlamak amacindayim. Maddi acidan da buna musaitim.
Daha once de cesitli forumlara kayit oldum ancak cok aktif olmadim. Insallah bu forumda bu duzen degisir biraz. Umuyorum okurken aldigim zevki, yazarken de yasarim.
Saglicakla...
Aramıza hoşgeldiniz. Güzel bir başlangıç yapmışsınız bence. Barbaros, Rocnel ve Tipsoft gibi yerli kaliteli üreticilerden başlamayı düşünebilirsiniz. Malesef sabun, krem gibi ürünlerde başarılı bir Türk üreticimiz henüz yok. Keyifli tıraşlar.
Hoş geldiniz , keyifli zaman geçirmenizi dilerim .
Hoşgeldiniz komşum, hemen herkes o kartuşlu yollara bir sapıyor, sonra doğru yolu ve geltir ailesini buluyor.
Dostum hosgeldin.

Onemli olan, bir gorev veya sıkıntı olarak senelerce yapılan tıraş isini bir hobiye donusturerek, o işten zevk almak.

Pahalı urun, A+ ürün vs. hic onemli degil. Merakın, maddiyatın vardır alırsın, onemli olan senin için sohbetle vs. ile şu işi zevke dönüştürelim.

Bir önerim var eger almadıysan bizim extrashaving.com , impa ticaret kardesimiz komsumuz var, oradan veya baska biryerden bulabilirsen 25TL. ye bir cella sabun alman. İnan arkodan sonra cok farklı gelicek. Simdilik tek masrafın bu olsun.

Forum ici gorusmek dilegiyle.
Forums hoş geldiniz Mustafa


Sent from my iPad using Tapatalk
Oncelikle zaman ayirmaniz ve icten karsilamaniz icin cok tesekkur ederim.

(28/02/2016, Saat: 00:18)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramıza hoşgeldiniz. Güzel bir başlangıç yapmışsınız bence. Barbaros, Rocnel ve Tipsoft gibi yerli kaliteli üreticilerden başlamayı düşünebilirsiniz. Malesef sabun, krem gibi ürünlerde başarılı bir Türk üreticimiz henüz yok. Keyifli tıraşlar.

(28/02/2016, Saat: 03:29)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum hosgeldin.

Onemli olan, bir gorev veya sıkıntı olarak senelerce yapılan tıraş isini bir hobiye donusturerek, o işten zevk almak.

Pahalı urun, A+ ürün vs. boş işler, merakın, maddiyatın vardır alırsın, onemli olan senin için sohbetle vs. ile şu işi zevke dönüştürelim.

Bir önerim var eger almadıysan bizim extrashaving.com , impa ticaret kardesimiz komsumuz var, oradan veya baska biryerden bulabilirsen 25TL. ye bir cella sabun alman. İnan arkodan sonra cok farklı gelicek. Simdilik tek masrafın bu olsun.

Forum ici gorusmek dilegiyle.

Soz ettiginiz urunler ve saglayicilardan forum sayesinde haberdar oldum. Is nedeniyle devamli yurtdisina ciktigim icin bu kez evde online  alisveris yapma imkani bulamadim. Ama eve doner donmez bakacagim. Ozellikle Cella sabunu hemen siparis edecegim.
Henuz yolun basinda olmam hasebiyle tum ustatlardan her turlu tavsiyeye acigim. Tapatalk kullanma konusunda biraz acemiyim. Bu sorunu cozer cozmez full-time forumda olacagim insallah...
Hoş geldiniz , keyifli forumlar dilerim.
Hoşgeldiniz surhay5 iyi forumlar
Hoşgeldiniz, sıhhatler olsun Smile
Sayfalar: 1 2 3