Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gillette 7 O'Clock Super Stainless Double Edge (Yeşil Paket)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Bende impa ticarette sarısı kalmayınca alıp de89 ile birlikte kullandım. Sonuç oldukça güzeldi, çok keskin değil ama gayet konforlu bir traş geçirdim. R41 gibi agresif bir aletle çok daha iyi sonuç alınacağını düşünüyorum.
Bu jiletle ilgili bir ilave yapayim, tirastan 1 gun sonra sakallar uzadiginda hepsinin ayni boyutta muntazam bicimde uzadigini gozlemledim. Ayrica gunluk tirasta 1 jileti 5 tirasta cok rahat kullandim. Belki 6- 7 olurdu ancak fazlada abartip israr etmedim.
Bugün gillette slim 5. ayarda bu jileti kullandım ve tam anlamıyla yüzümle savaştım. Sürekli sakalları yoldu ve yüzümü kesmemek için çabalayıp durdum. Sonunda idare eder bir sakalım oldu ama yine de böyle bir tıraş olmayı hiçbir zaman istemem.

 Halbuki daha önce deneyip çok beğenmiştim, niye böyle oldu anlamadım. Daha önce rimei aletle kullandım. Sanırım makine ve sakal uzunluğu gibi faktörlerden dolayı böyle oldu. Önceden sakalım ne kadardı ve hangi sabun kullandığımı hatırlamadığım için bir şey diyemeyeceğim.

  Yukarıda bir arkadaş permasharp'ın aynısı demiş eğer öyleyse bana uymaması çok normal permasharp da çok yoruyordu beni.
Jilet konusunun bu kadar kişi kişiye değişken olmasına gerçekten inanamıyorum! Bu jileti ilk defa bu hafta denedim. Aynı jiletle üçüncü tıraşımı bugün oldum ve her tıraşlarımın her biri son derece konforlu oldu. Neden daha önce denemediğime hayıflanıyorum resmen Smile
Selamlar bu videoda bir satıcı müşterileri için güzel paketler tasarlamış bana izlemesi keyifli geldi.
https://youtu.be/D-scfAqQJXk

Ancak ilginç olan jilet keskinlikleri forumla hep uyumlu olmasına rağmen sarı gillete yeşilden daha az keskin sınıfında gösterilmiş. Geyetde ciddi adamlara benziyorlar siz ne dersiniz?


2mh7w5z.png
Daha geniş tablo...

34hzy39.png
yeşil paket progresste sarı paketten daha konforlu geldi bana
çoğu kişi sarı paketle kıyaslamış onu henüz kullanmadım ama keskinlikte kullandığım zirve olan featherdan daha rahat tıraş verdi bana çünkü ben keskin jilet sevmiyorum. hem konforu hem de keskinliği ortanın üstünde olduğu için ve 4 sağlam tıraş verdiği için çok beğenerek kullandığım bir jilet bu. ilk aldığımda 7.5 tl idi şimdi 9 tl . 5 li paketi
(31/12/2017, Saat: 00:04)elitte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir aylık geleneksel tıraş maceramda wilkinson, polsilver, perma sharp, derby, rapira platinum lux gibi jiletler arasından en çok gillette 7 o'clock (yesil) u beğendim. Astra yesil ve maviyi ise henuz denemedim cunku bu jiletten oldukca memnun kaldım rimei ile gunluk tıraşta benim için gayet uyumlu ve ideal. Fazla tercih edilen bir jilet değil sanırım az yorum yapılmış ancak bence guzel jilet tavsiye ederim.

(14/01/2018, Saat: 19:57)elitte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu jiletle ilgili bir ilave yapayim, tirastan 1 gun sonra sakallar uzadiginda hepsinin ayni boyutta muntazam bicimde uzadigini gozlemledim. Ayrica gunluk tirasta 1 jileti 5 tirasta cok rahat kullandim. Belki 6- 7 olurdu ancak fazlada abartip israr etmedim.

Bu jileti geçen yıl 5 liraya almıştım şimdi 9 lira olmuş. En beğendiğim 2. Jilet polsilver ı 3 liraya almıştım 6 lira olmuş.
Ancak bu yeşil paketin bence hakkı yeniyor. Günlük tıraşta benim için tartışmasız 1 numaraydı. 1 paket (5 tane) ile 25 tıraş çıkarmıştım. Tabi hafta içi hergün tıraş olarak. 3 5 günlük tıraşta sonuç nasıl olur bilemiyorum.
2 günlük sakalda fotoğraftaki ekipmanlarla tıraşımı oldum. Kesinlikle keskinlik konusunda iddialı bir jilet değil ama bana çok konforlu geldi.

330xwyf.jpg
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6