Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Selamlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Herkese selamlar
Arkadaşlar tıraş olmak zorunluluğum olmadığından haftada bir makine ile 1 numara sakalımı kısaltıyordum, derken metroda kişisel bakım reyonunda tıraş malzemelerine bakarken berberlere özenerek kendi kendime erkeklik yapıp niva sakal fırçası, ali bıyık ustura, arko sabun, perma shap jilet alıp güzelce bi tıraş olayım dedim. İlk denememde kiç kesik olmadı ama sakal da hiç tıraş olmamış gibiydi ve tahriş fazlacaydı üstüne bir de kolonyayla kendime işkence yaptım, ikinci denemede ise çenemde 5 mm bir kesikle tıraşımı sonlandırmak zorunda kaldım tabi bu olay olalı bir aydan fazla oldu ama bu iş nasıl oluyor diye araştırırken de sitenizle karşılaştım ve çok beğendim herkese paylaşımlarının güzelliği için teşekkür ederim
M Hilmi Paydaş
Hoş geldiniz komşum, 1 ay önce ki durumunuzu anlatmışsınız ama son durumunuzu belirtmemişsiniz. Eğer yardım almak istiyorsanız biraz daha ayrıntı vermeniz lazım, yok sadece merhaba artık bende aranızdayım demek istediyseniz eğer çok nezih bir foruma katıldınız, keyifli tıraşlar.
Teşekkür ederim komşum
Maalesef bir aydır tıraş olmuyorum son faciamdan sonra, ama sizin de dediğiniz gibi çok nezih bir ortam benim gibi acemilerin sorularını okuyup aldıkları tavsiyeleri takip etmeye başladım hatta bütün mesajları okuyasım var tekrar teşekkür ederim cevabınız için
Hoş geldiniz , sakalınızı makine ile kısaltırken direkt usturaya geçmeniz bence sizin deyiminizle faciaya sebep olmuş sanırım.

Öncelikli olarak forumu bol bol okuyarak yüzünüzü tıraşa güzelce hazırlamayı öğrenmenizi ve wilkinson bir alet alıp (mild olduğu için) kazasız belasız birkaç ay tıraşınızı olmanızı tavsiye ederim.Böylece bir el alışkanlığı edinmiş olursunuz.

Bu şekilde kazanacağınız tecrübe sonrasında acele etmeden keyif ve zevkinize göre ustura , DE (daha agresif aletler) v.b. şekilde yol alabilirsiniz.

Tabii tıraş bir seramoni , ön hazırlığına sarfettiğiniz emek ve vakit gibi tıraş sırasında ve sonrasında da cilt bakımı için yapmanız veya yapmamanız gerekenler var.

Bu bilgiler forumda detaylarıyla mevcut.Doğru adrestesiniz Smile
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim yarın ilk işim wilkinson almak
Evet ustadlarin dedigi gibi usturaya fazla hizli gecmissiniz, baslangic icin bir DE alip, forumu bolca okuyup, alismalisiniz. Tekrardan hos geldiniz, keyifli tiraslar.
Çok teşekkür ediyorum aynen bol bol okumam ve izlemem lazım
Hilmi kardeşim çok hızlı gitmişsin cesaretine hayran olmamak mümkün değil Smile Üstadların dediği gibi başlangıç sonrası elin alışınca ali bıyıklıya devam edersin sen daha Sabun ve Krem keyf-i şahane tadı almadın ... Hele bi impayla tanış önce bi tanış Smile)))
Emrahozlem komşum gerçekten de cesaret hapı içmişim resmen
Sayfalar: 1 2 3