Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: RETRO DELUXE 30mm Silvertip Shaving Brush
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Hocam cok şık bir firca gercekten nasil bu fiyata satiyorlar bu fircayi ilginc dogrusu. Dugumun safligi nasil? Killarda cizicilik var mi? Yuzdeki hissiyati bildigimiz fircalardan hangisine benziyor mesela?
Yurtdışı alışverişi hiç yapmadım ama bu fırça için yapılabilir
@Saltuk Bence tanınma noktasında düşünülen bir ürün. Küçük bir aile firması Deluxe Shaving. Tabiri caizse namımız yürüsün diye bu fiyata satıyorlar. Açıkçası diğerleri niye o fiyatlara satıyorlar dememiz lazım belki de.
Tipsoft HMW varsa siz de, omurgası ondan bir tık daha fazla. Manchurian kadar tok değil diyeyim veya.
Düğüm olarak elimdeki en iyi fırça diyebilirim. Semogue Silver 2013 de fena değil ama bu ondan daha iyi.Öyle çizme yakma vs hissetmedim hiç açıkçası. Kısacası konfor fırçası. Sabah iki tıkta Cella'yı yoğurdu resmen.Çok kısa zamanda köpük yapıyor.Daha scuttle da kullanmadım ama orada coştukça coşar heralde. Kapta köpürtmeye daha uygun görünse de yüzde de sıkıntı yapmadı bana.Öyle uzun olduğu için kılların dağılması, kontrol dışına çıkması yok. Ama kapta köpük bırakmıyor. Ne var ne yok topluyor. İlk perdeden sonra, üzerinde iki perde yetecek köpük vardı.
Adet olduğu üzere ilk Arko ile tanıştırdım. Arko'yu uçurdu. Ardından L'occitane Cade belki zorlar dedim. Hem bende ki biraz sıkıntılı bir seriden. Köpürmüyor, kokmuyor filan. Onu da zıplattı. Cade geldiğinden beri böyle köpük alamamıştım.
Yarın elimde ki en sert sabun Mama Bear Gentelman ile deneyeceğim.
(10/02/2016, Saat: 22:34)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yurtdışı alışverişi hiç yapmadım ama bu fırça için yapılabilir

Güzel bir ilk olur umarım Wink
Fiyati sebebiyle alinabilir o zaman
Güzel fırça 30 mm fazla büyük benim için ama yurtdışında kullanan, seven çok var.
(11/02/2016, Saat: 11:05)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel fırça 30 mm fazla büyük benim için ama yurtdışında kullanan, seven çok var.

Bende öyle düşünüyordum. Tabi daha önce denediyseniz bir şey diyemem.
Buraya atmıştım incelemeyi ama, arada kaybolmasın diye ilk mesaja ekledim.
Güle güle kullanın. Merak ettiğim bir husus var. Knot'un yoğunluğu nasıl? Bir de knot'u sıkarak o hallerini fotoğraflayabilir misiniz karşılaştırmamız için?
(22/02/2016, Saat: 08:14)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güle güle kullanın. Merak ettiğim bir husus var. Knot'un yoğunluğu nasıl? Bir de knot'u sıkarak o hallerini fotoğraflayabilir misiniz karşılaştırmamız için?

Akşam bir terslik olmazsa eklerim. Aslında köpüklü vs. fotoğrafları da vardı ama. Önce makinanın, sonra flaşların pilleri bitti. Değiştir filan derken, sıcak ortamda köpük formunu kaybetti.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7