Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İtalya'da Alışveriş Yapılacak Yerler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bir arkadaşım yılbaşı tatili nedeni ile İtalya-Roma'ya gitti.Roma'dan 1-2 sabun ve fırça istedim.Yabancı olduğu bir şehirde bunları bulabilme ihtimali neredeyse yok.Aramızda Roma'ya gidip, tıraş ürünleri alan veya satan bir yer gören bir komşum var mı?
TeşekürlerHuh
(30/12/2012, Saat: 13:46)ahmet67 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir arkadaşım yılbaşı tatili nedeni ile İtalya-Roma'ya gitti.Roma'dan 1-2 sabun ve fırça istedim.Yabancı olduğu bir şehirde bunları bulabilme ihtimali neredeyse yok.Aramızda Roma'ya gidip, tıraş ürünleri alan veya satan bir yer gören bir komşum var mı?
TeşekürlerHuh

romada ürün satan bir site varsa sipariş etsin kargo ile kendine getirtsin romadaki kaldıgı yere daha sonra getirir tr ye benim amerikada arkadaşlarım hep öle yapıyorlar hem daha az maliyetli oluyor
http://wiki.badgerandblade.com/Italy_Shaving_Supplies

The Shops
Rome

Auchan Hypermarket
Parco Leonardo, Fiumicino 00054
closest hypermarket to Rome Fuimicino Airport (Parco Leonardo stop on the local train to or from the airport)
Proraso cream and soap
Proraso Pre-Shave
Colgate-Palmolive creams (mentholated and classic)
Figaro

Bertozzini Profumeria
Via Cola di Rienzo 192, 00192 Roma - Tel: 066 874662
Italian and international brands



Durante Profumeria
Via Candia, 67, 00192 Roma - 06 3973 9826
Cella blocks for 12 Euros
Shave Brushes



Officina Profumo - Farmaceutica di Santa Maria Novella
Corso del Rinascimento 47, 00186 Roma - Tel: 066 872446
Santa Maria Novella
Milanoya gitmiştim. Açık dükkan bulmak çok zor. Mayıs ayı olmasına rağmen hafta sonları +pazartesi ve çarşamba günleri dükkanlar kapalıydı. Açık olanları da 12-3 arası kapalıydı.
BB de biri italyadaki berberlerinde tıraş ürünleri sattığını anlatmıştı (omega proraso fatip genelde berberlerde bulunuyormuş)
Hepinize çok teşekkür ederim.
34928w3.jpg

33p4wu1.jpg

Kutudaki hazır köpük bu arada.

Niye hep yeşil diye sormayın markette başka renkleri yokmuş Big Grin Yoksa siparişim farklı renklerin hepsinin toplanması yönündeydi Big Grin
Hayırlı olsun. Hazır köpüğü meraktan mı aldınız? Smile Cella ve i colianoli de İtalya markası sanırım. Onlardan da isteseydiniz biraz, fiyatlar nasılmış bu arada?
Ya giden arkadaş karşı cinsten olunca renk ve marka bazında belirttim oda proraso ne bulduysa almış Big Grin Başka markalarda varmış dedim keşke onlardan da alsaydın.

Cella sevmiyorum.Prorasoda aslında hem kırmızı hem yeşil yarım kutu var ama işte giden olunca boş döndürmek olmaz Big Grin
(01/01/2013, Saat: 22:20)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya giden arkadaş karşı cinsten olunca renk ve marka bazında belirttim oda proraso ne bulduysa almış Big Grin Başka markalarda varmış dedim keşke onlardan da alsaydın.

Cella sevmiyorum.Prorasoda aslında hem kırmızı hem yeşil yarım kutu var ama işte giden olunca boş döndürmek olmaz Big Grin

Ben olsam içimi kemirirdi diğer markaların ne olabileceği Big Grin Tıraş reyonunun komple fotoğrafını isterdim Big Grin

Yurtdışına çıkanlardan tıraş sabunu isteyince şaşırıyorlar Smile Herkes içki, çikolata vb. şeyler istemeni bekliyor.
Sayfalar: 1 2 3