Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Zaza super stainless
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Pek umudum yoktu kullanmadan önce, öyle ki şapımı ve sebamed balsamımı hazır etmiştim ama hiçbir problem yaşatmadı cildime. Evet kör bir jilet. Geçiyorum geçiyorum kesmiyor Big Grin Ki benim sakalım yoğun ve sert değil. Ama 3 perde tıraş oldum sonuç günlük tıraş icin oldukça tatmin ediciydi. Hazır şapı çıkarmışken bir süreyim dedim, cildimin yarım santim yerinde bile en ufak karıncalanma olmadı. Ben galiba kör jiletleri beğeniyorum, bir iki kez daha deneyeceğim bakalım.
Keskinliği düşük olsada günlük tıraşlarda sıkıntı yaşatmadı şu zamana kadar arada tercih ettiğim jiletlerden
Geçen gün tekrar denedim görüşlerimi yineliyorum. Bir kez daha deneyeceğim stok icin.
Geçen denedim zaza premium ve zaza gold bildiğin çöp. Tıraşa karşı soğutur adamı.
(07/01/2020, Saat: 22:46)akaysakarya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geçen denedim zaza premium ve zaza gold bildiğin çöp. Tıraşa karşı soğutur adamı.

Benim gibi sakalı sert ve sık olmayan komşularım varsa bence şans versinler. Acayip kör ama agresif aletle tahrişsiz tıraş veriyor.
(07/01/2020, Saat: 23:41)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim gibi sakalı sert ve sık olmayan komşularım varsa bence şans versinler. Acayip kör ama agresif aletle tahrişsiz tıraş veriyor.

Sakalım sert ama sık değil. Yumayla her tıraşı olabilen ben o gün resmen eziyretti. Kesmedi sakalı
Maalesef zaza kesmiyor.
Kesmiyor, yoluyor, ertesi gün kaşıntı yapıyor. Kesim işlerinde işe yarar ama tıraş etmez...

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(08/01/2020, Saat: 12:04)oguzkagan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kesmiyor, yoluyor, ertesi gün kaşıntı yapıyor. Kesim işlerinde işe yarar ama tıraş etmez...

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle size katılıyorum.traş dışında başka işlere yarayabilir.
Hayatımda denediğim en berbat jiletlerden birisi. Ki hemen her jilet ile az veya çok anlaşırım ama bununla ikinci tıraşı dahi olamıyorum. Hem kör hem de kaba. Halbuki Platinum versiyonu böyle berbat değil. Bu ürünü geliştirmiyorlar nedense.
Sayfalar: 1 2 3 4 5