Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba Geltir Ailesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese merhaba , uzun süredir üyeliğim olmadan birçok konuyu okuyup forumu takip ediyordum . Sonunda üye olma vakti geldi dedim Smile
Adım Serdar , geleneksel tıraşta yeni sayılırım .
Malzemelerim EJ De89 lbl , ws sword classic , bir kaç arko sabun , bir adet cella , fs 24 mm finest fırça , banat fırça , nivea aftershave balm , iki adet öncesi ve sonrası için tıraş kolonyası , bir adet zaza şap ve birkaç kutu gillette 7'oclok ( yeşil ) , bolzano , yeşil astra ve bir kutu da bic chrome .

Ayrıca Osmanlı dönemi cep saatleri , Cumhuriyet dönemi kağıt paraları ve figür koleksiyonu yapmaktayım .
Bir diğer hobim klarnet çalmaktır .
Ve tarih ile epey ilgiyimdir .

Saygı ve Sevgilerimle .
Hoşgeldiniz Smile
Hoş geldiniz. Malzeme listeniz hiç te fena değil Keyifli tıraşlar.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(27/01/2016, Saat: 22:31)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz Smile

Saolun
(27/01/2016, Saat: 22:36)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz. Malzeme listeniz hiç te fena değil  Keyifli tıraşlar.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saolun Smile
(27/01/2016, Saat: 22:26)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Herkese merhaba , uzun süredir üyeliğim olmadan birçok konuyu okuyup takip ediyordum . Sonunda üye olma vakti geldi dedim hayırlısı Smile Adım Serdar , Geleneksel traşta yeni sayılırım 2.5 aya yakındır geleneksel traşa başladım daha doğrusu buna uğraşıyorum. Malzemelerim EJ De89 lbl , ws sword classic , bir kaç arko sabun tüp, bir adet cella , fs 24 mm finest fırça ve bir adet banat fırça . Nivea aftershave balm ve iki adet önce ve sonra traş kolonyası , bir adet zaza şap ve bir kaç gillette 7 oclok ( yeşil) , bir kaç bolzano , yeşil astra , 5 bic chrome . Bazı ustalar için komik ve küçük ama ne yapalım yavaştan yavaştan büyütmeye çalışıyoruz Smile
Bu arada forumda bir kaç konu başlığı gördüm osmanlı dònemi cep saatleri , kehribar tesbih ve para koleksiyonu yapmaktayım .
Yine ilgili olanlar için hobi olarak sib klarnet , bağlama çalmaktayım ama aktif değil Smile Ve tarihle epey ilgiliyimdir .

Hoşgeldiniz, komşum si bemol klarinet nefistir, tesbih bende severim - saat ise aileden kalan bir iki cep saatim var. Bol köpüklü traşlar olsun.
@hamdib yorumlarınız için çok teşekkür ederim .
Adaş hoşgeldin foruma.
Hoşgeldiniz. Ekipmanlarınız gayet güzel.
Keyifli zaman geçirmeniz dileklerimle.
Hoş geldiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Siz hazırlığı atlayıp direkt freshman olmuşsunuz. Tarih romansal anlamda ilgimi çekiyor. Özellikle Osman Necmi Gürmen ve İhsan Oktay Anar favorilerim.
Sayfalar: 1 2