Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Selamlar,Saygılar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
REKLAM FİLTRELENMİŞTİR aracılığı ile yeni tanıştığım bir site olmasına karşın son 4-5 gündür istisnasız her gün incelediğim inceledikçe de çok şey öğrendiğim bir mekan burası.Geleneksel tıraş konusunda bilgi sahibi değilim,babamdan bildiklerimde çok uzun zamandır ayrı yaşamamız dolayısıyla sınırlı,hafızamda arko tıraş sabunu kalmış bir de ustura merakı.Yeniyim ama hızlıyım.Extrashaving.com Mustafa Bey'den EJ DE89 Barley ile küçük bir giriş,cella ve tabacla hafif bir toparlama,proraso ve simpson s1 badger ile kombo yapıp kendimi ilerletmek istiyorum.Dedim ya yolun başındayım ama azimliyim.Ürünlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Hiç önem verdiğim halde yıllarca her gün tıraş olan biri olarak ne kadar geç kaldığımı farkediyorum.Gerçi yaş 34,gencim,yolum uzun.Bu macera da umarım foruma gerekli katkıyı yapabilirim.

Bütün üstadları saygı ile selamlıyorum,

Caner
Hoş geldiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun.
Hoş geldiniz, keyifli forumlar.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldiniz. S1 fırça biraz sert ve çizici olabilir. Dikkatli kullanın. Forumda "Badger Burn" kelimelerini arayın. Smile Keyifli tıraşlar.
Herkese teşekkürler,hoşbuldum.S1 konusunda @chevalier üstadım sağolsun,satışa çıkarmış alayım dedim.Kaliteli olmayan bir kaç fırçam var,s1 şöyle bir köşede dursun,duruma göre bir semogue ve ya fs alıp devam edebilirim.ilk etapta fazla bütçem olmadığı için böyle bir yöntem izledim ama ne yapalım,hamdım,piştim yandım deriz üstadım Smile
hoşgelmişseniz.
Hoşgeldiniz, geleneksel ıslak tıraş için doğru adrestesiniz. Üyeleri ve yöneticileriyle kaliteyi yakalamış, bilgi hazinesi harika bir forum burası, keyfini çıkarın. Size Lord üstadin blogunu okumanızı tavsiye ederim.

http://tiraskeyfim.blogspot.com/2012/07/...rafet.html

Keyifli ve tahrişsiz tıraşlar Smile
(23/01/2016, Saat: 22:41)KuzeyTurk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Herkese teşekkürler,hoşbuldum.S1 konusunda @chevalier üstadım sağolsun,satışa çıkarmış alayım dedim.Kaliteli olmayan bir kaç fırçam var,s1 şöyle bir köşede dursun,duruma göre bir semogue ve ya fs alıp devam edebilirim.ilk etapta fazla bütçem olmadığı için böyle bir yöntem izledim ama ne yapalım,hamdım,piştim yandım deriz üstadım Smile

Kısmet komşum. Break-in sürecini tamamlamış domuz bir fırça da oldukça keyif verir. Bir Semogue 830 edinebilirsiniz. Ben çok memnunum.
(24/01/2016, Saat: 00:28)Turkuvaz1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz, geleneksel ıslak tıraş için doğru adrestesiniz. Üyeleri ve yöneticileriyle kaliteyi yakalamış, bilgi hazinesi harika bir forum burası, keyfini çıkarın. Size Lord üstadin blogunu okumanızı tavsiye ederim.

http://tiraskeyfim.blogspot.com/2012/07/...rafet.html

Keyifli ve tahrişsiz tıraşlar Smile

Üstadım biliyorum o blogu lakin Lord üstadın olduğunu bilmiyordum,gerçi küçük bir inceleme yapınca ve ''Nazende Sevdiğim'' parçasını görünce tamam dedim Smile,doğru yerdeyim.
(24/01/2016, Saat: 01:15)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kısmet komşum. Break-in sürecini tamamlamış domuz bir fırça da oldukça keyif verir. Bir Semogue 830 edinebilirsiniz. Ben çok memnunum.

Haklısınız elbette,kafamda vardı bir semogue 1305 ve Fs 24 ama dedim ya çok yeni olunca bir bütçe belirledim ona sadık kalayım istedim ( Kalabildim mi,tabii ki hayır Smile )
Sayfalar: 1 2 3