Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İtalyan Bariyeri, Saponificio Varesino Sabun İncelemesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
70. Yıl ile 1 kere tıraş oldum, köpük, nemlendirme, koruyuculuk bildiğimiz SV. Koku olarakta SV sabunlar içerisinde Felce ve 70.Yıl başı çekiyordu forumumuz da olsun, yabancı forumlarda olsun ancak ben kokusunu pek beğenmedim, hiç bana hitap etmedi. Bence manna ve opuntia çok daha güzel kokuyor. Ben fırçayı suda bekletip sonra sabun üzerine sürerek köpük yapamadım. İllaki sabun üzerine su eklemeyi ve bekletmeyi istiyor. O zaman sonuç muazzam oluyor kesinlikle.
Cubebe modelini kullanıp da elindeki diğer SV sabunlar ile kıyaslayabilecek komşular var mıdır acaba?
(19/10/2019, Saat: 22:46)kirmizibalik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cubebe modelini kullanıp da elindeki diğer SV sabunlar ile kıyaslayabilecek komşular var mıdır acaba?

Katılıyorum sorunuza komşum hadi koku kişisel olsada performans olarak tıraş sırası ve sonrası bir fark yaratıyormu bende merak ediyorum. Farklar olduğunu bir kaç yorumda okumuştum.
(20/10/2019, Saat: 00:04)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Katılıyorum sorunuza komşum hadi koku kişisel olsada performans olarak tıraş sırası ve sonrası bir fark yaratıyormu bende merak ediyorum. Farklar olduğunu bir kaç yorumda okumuştum.
Stella Alpina kullanıyorum. Tıraş sırasında veya sonrasında farkları yok Cubebe ile arasında bana kalırsa.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(08/12/2019, Saat: 21:31)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Stella Alpina kullanıyorum. Tıraş sırasında veya sonrasında farkları yok Cubebe ile arasında bana kalırsa.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler komşum.
Oldukça güzel sabun( 70. yıl 4.1 ) köpüğüde kıvamlı beğendim kayganlık MWF biraz gerisinde ama ondada köpük kıvamlı değil( beğeneni fazla bir sabun ) . SV Bence alınır.
Felce Aromatica, Stella Alpina ve Cubebe kokuları baskın, tanımlaması zor koku piramitlerine sahip sabunlar. Ege'de geçirdiğim çocukluk zamanlarından hafızama kazınmış kokuları anımsatıyor her biri. Hayatım boyunca tek bir sabun kullanacak olsam bunun Stella Alpina olmasını isterdim mesela. Ama sanki koku hafızasıyla ilgili bu durum. Yani beni çocukluğuma götüren bu kokular bazısına Arap sabunu gibi gelebilir.

mirto di Sardegna ve Cosmo nispeten daha hafif kokular gibi geliyor bana.

TUNDRA ARTICA ve 70th anniversary daha denemediğin ama en merak ettiğim SV sabunlar koku bakımından.

Performansını değerlendirmekse bana anlamsız geliyor Türkiye şartlarında çünkü o paraya öküz alınıyor.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni Desert Vetiver serisi cıkmıs.

49933966321_8f1c7b93d8_c.jpg

Size yazarken vetiverin turkcesi nedir merak ettim, baktım güve otuymus sanırsam arkadaslar buğdaygil familyasından. Dogrumu bilmiyorum ama birkac tercume sitesinde Kabe samanı diye gectigine de rastladım. Uyanık bir kozmetikcimizden Kabe samanlı baslıgıyla sevdigimiz vetiver kokusunu populer hale getirip ulkede satıs rekoru kırmasını bekliyorum, neden olmasın.
Vetiver benim en sevdiğim kokulardan birisi parfümlerde. Genelde de @dikdik_s üstadın dediği gibi kabe samanı olarak geçiyor.

Buralara ne zaman gelir bilmiyorum ama gözüm kapalı alırım herhalde ben. Hem vetiver, hem SV. Müthiş.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@dikdik_s abi daha bugun okudum tekrar ilk incelemeni bu sv sabunlarda baz ayni sadece koku farki mi vardir, yoksa her seride farkli hissiyat var midir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15