Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Geciken Tanışma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle neden şimdiye kadar tanışma başlığı açmadım, onu açıklamam lazım diye düşünüyorum. İşin gerçeği bunu ilk başlarda düşünemedim, bunun bir teamül olduğunu da bilemedim veya anlayamadım. Burası üye olduğum 2. forum. İlki hayranı olduğum bir rock kraliçesinin fan'larının kurduğu bir forumdu. Ancak buradan sebebini bilmediğim bir şekilde (muhtemelen bir yanlış anlama sonucu) atıldım. Şimdiye kadar forumlarda hep misafir olarak bulundum. Geltir'i de uzunca süredir bu şekilde takip ettim ve nihayetinde Ekim ayının sonuna doğru üye oldum. Kendi açımdan kalıcı olup olmayacağım hususunda çok emin değildim. Ancak, gerçekten kaliteli ve seviyeli bir ortam buldum. Bir de baktım ki 2 ayın sonunda mesaj sayım 250 'ye yaklaşmış. İşte tam o an dedim ki, tanışma yazımla beraber 3. yıldızı takayım ve bu benim 250. mesajım olsun. Bu geciken merhaba için kusura bakmayın. Umarım beni anlayışla karşılarsınız.

Hassas ve sert bölgeler olmakla beraber gür ve yoğun sakallı değilim. Çok önceleri ben de kartuş ve köpük kullanıyordum. Daha sonra geleneksel tıraşa başladım. Aslında buna yarı geleneksel demek daha doğru olur herhalde, çünkü o zamanlar fırça ve tıraş sabunu kullanıyordum ama kartuşla tıraş oluyordum. Sonrasında yine geriye dönüş, yani köpük ve kartuş. Daha sonra bunlara bir de tıraş makinesi ilavesi. Baktım olmuyor, hepsine veda ederek birkaç sene önce geleneksel tıraş dünyasına katıldım. İlk zamanlarda benim için sadece bir gereksinim olan geleneksel tıraş şu an aynı zamanda bir keyif ve hobi.

Yaşım 45. İstatistik okudum. Kahveyi çok severim, yanında bir de puro olursa hiç fena olmaz hani. Bir de fark etmişsinizdir, FB hastalığı var ben de. Hepsi bu.

İşte benim hikayem. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hoş geldiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Forumda FB konsantrasyonunu artırdığınız için teşekkürler. İyi bir tıraşın ardından içilen kahvenin tadına doyum olmaz. Ben sade Türk kahvesi ve yanında her türlü lokum tercih edenlerdenim.
Sabırla değil de, zevkle okudum samimi girizgahınızı. Keyifli zamanlar geçirdiğiniz, kahve ve puro eşliğinde ama hep "3" (yazıyla "üç") yıldızın altında, uzun yıllar bünyesinde aktif olarak yer aldığınız bir forum dilerim. Hoşgeldiniz Smile
Güzel yazmışsınız üstadım. Elinize sağlık. Aslında en büyük isteğim, bu tanışma başlıklarının peş peşe tek başlık altında toplanması.
FB hayranlığınızı nick'ten tahmin ettim. Ben de eskiden çok severdim, kalede engin, orta sahada kemalettin vardı o zamanlar. Smile
(23/12/2015, Saat: 18:51)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Forumda FB konsantrasyonunu artırdığınız için teşekkürler. İyi bir tıraşın ardından içilen kahvenin tadına doyum olmaz. Ben sade Türk kahvesi ve yanında her türlü lokum tercih edenlerdenim.

Teşekkür ederim üstadım. Ben de kahvenin her çeşidini sade içerim.
(23/12/2015, Saat: 18:59)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sabırla değil de, zevkle okudum samimi girizgahınızı. Keyifli zamanlar geçirdiğiniz, kahve ve puro eşliğinde ama hep "3" (yazıyla "üç") yıldızın altında, uzun yıllar bünyesinde aktif olarak yer aldığınız bir forum dilerim. Hoşgeldiniz Smile

Teşekkür ederim üstadım. Ben de öyle umarım.
(23/12/2015, Saat: 18:59)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel yazmışsınız üstadım. Elinize sağlık. Aslında en büyük isteğim, bu tanışma başlıklarının peş peşe tek başlık altında toplanması.
FB hayranlığınızı nick'ten tahmin ettim. Ben de eskiden çok severdim, kalede engin, orta sahada kemalettin vardı o zamanlar. Smile

Teşekkür ederim üstadım. Siz de eskilerde kalmışsınız, saydığınız futbolcuları muhtemelen genç arkadaşlar bilmez.
(23/12/2015, Saat: 19:23)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederim üstadım. Siz de eskilerde kalmışsınız, saydığınız futbolcuları muhtemelen genç arkadaşlar bilmez.

Ben yaş olarak büyük değilim de, ne kadar uzun zamandır sevdiğim bilinsin diye yazdım bunları Smile
(23/12/2015, Saat: 19:27)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben yaş olarak büyük değilim de, ne kadar uzun zamandır sevdiğim bilinsin diye yazdım bunları Smile

Pardon üstadım kusura bakmayın, pot kırdım galiba Big Grin
Hosgeldiniz

Yazilarinizi,yorumlarinizi hep aralarda gordugum icin ben eski uyelerden zannediyordum sizi. Cok iyi olmus tanisma yazisi,olmazsa eksik olurdu. Zaten bizden birisiniz ama sirf yazi yerini bulsun manasinda hosgeldiniz.
Sayfalar: 1 2 3