Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(24/12/2015, Saat: 17:01)zeynelkoc88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bakmamıştım komşum oraya, daha çok http://www.geltir.com/thread-6039.html başlığında yazılanlardan yola çıkarak araştırma yapmıştım. aklıma yatan Edwin Jagger Synthetic Fibre V2 XL vardı ama biraz tuzlu olduğu için ileriki tarihlerde alayım diyordum. Eğer önerdiğiniz yeterli olacaksa tabi daha güzel olur sevgili komşum.

Fırça konusunda çok uzman değilim. O konuda yardımcı olabilecek çok üstad var forumda. Bu fırçadan bende aldım, benim için yeterli ama bunu genellemem doğru olmaz. Bahsettiğim sitede kısa bir süre önce kampanya yapılmıştı. O zaman çok alan oldu. Memnun olan da var olmayan da. Forumda küçük bir araştırma yaparsanız "Razorock Plissoft Sentetik" fırça ile ilgili bir fikriniz olur. Ayrıca, İmpa'da da sentetik fırça var diye biliyorum. Mustafa Bey'e sorabilirsiniz. Kolay gelsin.
Hoş geldiniz komşum bende aynı sizin kadar yaklaşık 3 haftadır ıslak tıraş uyguluyorum ve çok memnunum. Umarım istediğin sonuçları alırsın.

Tahrişsiz konforlu tıraşlar..
(24/12/2015, Saat: 17:34)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fırça konusunda çok uzman değilim. O konuda yardımcı olabilecek çok üstad var forumda. Bu fırçadan bende aldım, benim için yeterli ama bunu genellemem doğru olmaz.  Bahsettiğim sitede kısa bir süre önce kampanya yapılmıştı. O zaman çok alan oldu. Memnun olan da var olmayan da. Forumda küçük bir araştırma yaparsanız "Razorock Plissoft Sentetik" fırça ile ilgili bir fikriniz olur. Ayrıca, İmpa'da da sentetik fırça var diye biliyorum. Mustafa Bey'e sorabilirsiniz. Kolay gelsin.

Üstadım teşekkür ederim. Araştırmalara dediğiniz taraftan devam edeceğim, saygılar..
(24/12/2015, Saat: 23:31)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz komşum bende aynı sizin kadar yaklaşık 3 haftadır ıslak tıraş uyguluyorum ve çok memnunum. Umarım istediğin sonuçları alırsın.

Tahrişsiz konforlu tıraşlar..

Hoş bulduk komşum, ben daha tam alışamadım tahriş oluyor boynum komşum, umarım en kısa sürede hallederim.
Sayfalar: 1 2