Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Denim Aftershave
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(08/05/2016, Saat: 13:48)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Koku kalıcı mı?

Ben Musk olanı kullanıyorum ve kalıcılığı orta diyebilirim komşum.
(08/05/2016, Saat: 13:29)inter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nemlendirme vesaire nasil acaba @starex

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komşum bu hafta deneyeceğim. Henüz tıraş sonrası kullanmadım.
(08/05/2016, Saat: 14:32)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Musk olanı kullanıyorum ve kalıcılığı orta diyebilirim komşum.
Komşum cevap için teşekkür ederim. Musk ağır deil dimi?
(08/05/2016, Saat: 17:34)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum cevap için teşekkür ederim. Musk ağır deil dimi?
Evet komşum, biraz ağır ama çok fazla değil.
Meraktan aldim..koku kaliciligi pek yok ama guzel yumusatti cildimi.original olanı aldim.fena degilmis.cam şişe olmasi guzel.akişini tahditli sise agzi da iyi..Foşur foşur dokülmüyor elinize kendiniz ayarlayabiliyorsunuz..verdigi yumusaklik hissi gayet iyi.izlenimlerim bu kdr

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbuldayken originalin edt, aftershave ve duş jelini, Gold'un aftershave ve duş jelini wildin ise sadece aftershaveini aldım original versiyonun ben tıraş kremini kullanıyordum zaten ama edt bayağı yoğun bir koku kışlık diyebilirim, aftershave'i benim için bu açıdan bir tık öne gever. Black kesinlikle bana göre değil çok ağır
Gold ise daha tercih edilebilir gibi durur, wild versiyonu ise biraz saldırgan.Umarım Watsons tıraş kremini ve balm'ını da getirir ben memnunum kreminden 20tlye İmpa'dan aldım az kaldı bitmesine umarım Mustafa Bey tekrardan getirir :-)
Sayfalar: 1 2